SESTAVA KOLA - 6.kolo ČFL B, 2022-2023

Datum kola: 10.09.2022

0

V 6. kole se vrací hlasování o hráče kola. Bylo skutečně z čeho vybírat, protože ser nám více činili střelci než obrany. Pouze dva týmy dokázaly udržet čisté konto. Padlo celkem 34 branek, což nám dává průměr čtyř branek na zápas, takže je vidět, že v naší třetí lize se chodí do ochozů diváci dívat na góly. V tabulce střelců se utrhl David Černý, který se jako první dostal na deset branek. Střelecky ovšem zazářil jiný David. Petrus vystřílel vítězství Živanicím, které si připsaly první vítězství v sezóně, což je pro bronzový tým loňského ročníku určitě zdvižený prst. 

Naši branku za uplynulé kolo bude háji Milan Švenger. Ten si připsal čisté konto, a proto si jasně řekl o toto výsadní postavení. Bývalý ligový brankář navíc zatím inkasoval pouze jednu jedinou branku, a tak bylo už na čase, abychom ho do sestavy kola nominovali. 

 

V obraně nám působí sehraná dvojice ze Žižkova, která Milanu Švengerovi k čistému kontu pomohla. David Klusák a Michal Řezáč se podepsali pod bezchybný výkon žižkovské obrany a pomohli týmu ke třem bodům. Obranou trojici pak doplňuje Karel Hasil z Brozan, jehož tým taktéž dokázal udržet čisté konto. 

 

Zálohu nám začínají převládat střelci důležitých branek. Batioja Augusto Alexi Quintero zapsal dvě branky v rozmezí dvou minut od 10. do 12. minuty a jasně tak určil ráz zápasu mezi Žižkovem a Mostem. Roman Čáp zase dvěma brankami pomohl Chlumci k bodu. Jiří Duben nasázel na dvě branky z minulého kola a znovu se prosadil. Pomohl tak Zápům ke třem bodům. Zálohu doplňuje ještě Patrik Kavalír ze Záp, který v zápase otevřel gólový účet a pomohl tak Zápům k vítězství. 

 

Útočná tykadla jsou vesměs klasická. Vedle stálic Jiřího Sodomy a Davida Černého, kteří se obra prosadili jednou, máme na hrotu střelce kola, kterým je David Petrus ze Živanic. Ten dvěma góly pomohl k první výhře svého týmu v ročníku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2022 11:09 do 14.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.