SESTAVA KOLA - 2.kolo ČFL B, 2022-2023

Datum kola: 13.08.2022

0

Druhé kolo ČFL skupiny B bylo znovu velmi vyrovnané. Nejzajímavější podívanou si užili domácí příznivci v Kolíně. Po skvělém prvním kole v Živanicích si kolíňáci pohráli s Baníkem Most. Jak se říká v tenise dali jim kanára, a mostečtí se tak vraci se šesti góly v tašce. Tím pádem se zároveň nováček z Kolína vyhoupl na první místo tabulky, což možná čekal málokdo. Ostatní zápasy byli výsledkově velmi vyrovnané. Viděli jsme 20 branek v 8 utkáních. Jak je tedy vidět góly padají, a to je příslib do dalších zápasů. Pojďme se teď podívat na hráče, kteří podle nás zářili nejvíc.

V brance byla volba poměrně jednoduchá. Martin Otáhal si připsal první nulu v ČFL. Gratulujeme a svěřujeme mu ochranu naší svatyně. 

V obraně byl tentokrát přetlak. Pětiobráncový systém jsme nezvolili jen z důvodu, že nechceme mít zaparkovaný autobus. Hvězdou zápasu Živanice Zápy byl Václav Pardubský. Ten si připsal dvě branky a nahradil tak své kolegy v útoku a záchránil týmu alespoň jeden bod. Sedrik Řehák z Pardubic a Lukáš Zukal z Chlumce si taktéž připsali branky za své týmy a pomohly tak ke třem bodům. Martin Rulc z Boleslavi zase kvalitním obranným výkonem udržel na uzdě Benešov a pomohl svému týmu udržet nulu. 

V záloze máme dvojici kolíňáků. Jiří Vondráček dokázal skórovat stejně jako Ondřej Soběslav. Toho sice známe jako obránce, ale jelikož se prosadil, tak jsme ho vybrali jako defenzivního záložníka do naší sestavy. Ligová legenda Teplic Admir Ljevakovič se prosadil v zápase teplického béčka a po prohře v prvním kole pomohl Sklářům ke třem bodům v zápase s Velvary. 

Tříčlenný útok je opět produktivní. Jiří Sodoma z Kolína dál sází branku za brankou a podílel se na devastaci Mostu. Matyáš Vojta z Boleslavi se prosadil proti Benešovu a vstřelil jediný gól zápasu. Jaroslav Benda pomohl Ústí nad Labem získat bod proti Přepeřím. 

Jak vidítě, je z čeho vybírat. Proto hlasujte a těšte se na rozhovor s hráčem kola. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.08.2022 11:44 do 17.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.