SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 22.08.2021

0

Druhé kolo je minulostí a už ani jeden tým není není stoprocentní. Druhé kolo přineslo několik kvalitních výkonů a hlavně brankářům se velice dařilo. Kdo se tedy dostal do sestavy druhého kola?

V bráně byla tentokrát veliká tlačenice. Volba nakonec padla na Davida Krále ze Sedlece, který má velikou zásluhu na remíze svého týmu.

Na kraji obrany předvedl agilní výkon Tomáš Dostál z Loučovic. I přes prohru svého týmu podal kvalitní výkon Jakub Zatloukal z rezervy Trhových Svin. Vedle něj má místo František Fatura z Frymburka, který má velikou zasluhu na bodu jeho týmu z Větřního. Poslední místo v obraně zaujímá Petr Zwifelhofer z Chvalšin za bezchybný výkon na kraji obrany. 

V sestavě kola je znovu Lukáš Wohlgemuth z rezervy Malše Roudné, který vstřelil dvě branky a rozhodl tak o výhře svého týmu nad Dolním Dvořištěm. Ve středu zálohy dominoval Michal Vávra z Větřní. Dvě branky v síťi Boršova nad Vltavou zaznamenal Václav Dudla z Loučovic. Ofenzivní šikula Petr Dvořák z Kamenného Újezda znovu ukázal, jak je důležitý pro svůj tým, když režíroval výhru svého týmu, proti Hrdějovicím. 

V útoku zaujímá místo Milan Svobodný, který se brankou podílel na výhře Kamenného Újezda a Tomáš Kovařík z Dřítně, jehož dvě branky znamenaly výhru Dřítně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2021 09:51 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.