FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Brankář

 

Miroslav Mádl z Žabovřesek předváděl po celou sezonu stabilní výkony. V sezoně si připsal celkem pět čistých kont a je jen škoda, že se jeho spoluhráčům nedařilo daleko více v útočné fázi.

 

Obrana

 

Pavel Pícha byl v obraně důležitým článkem nováčka, který své působení ve III. třídě zakončil na výborném třetím místě. Na závěr sezony ho ocenili i spoluhráči z týmu Úsilného, kde získal putovní zlatou kopačku pro nejlepší hráče sezony. Václav Mach patří v týmu Chrášťan k nejstarším hráčům, ale na jeho hře to není příliš znát. Příští rok oslaví padesátiny a stále patří k nejlepším hráčům svého týmu. Jeho počínají v této sezoně, ocenil pár slovy i spoluhráč Václav Vomáčka: “Nestárnoucí kapitán, ve 49 letech stálá jistota na stoperském postu.“ Josef Fara se ukázal, jako správná posila do týmu vítěze III. třídy Olympie Týn B. Před sezonou přišel z Milevska a stal se stabilním členem základní sestavy. Poctivými výkony si vysloužil místo v jedenáctce roku.

 

Záloha

 

Michal Švercl z Černého Dubu patřil k nejlepším hráčům už na podzim a svou výkonnost si udržel i v jarních zápasech. Za celou sezonu chyběl v jediném zápase. Krátké hodnocení, nám poskytl na jeho adresu spoluhráč Václav Welser ml.: „I když se tahle sezona oproti minulé nevyvedla, každý zápas patřil k nejlepší hráčům na hřišti. Na jaře vynechal utkání v Pištíně a na naší hře to bylo znát. Jednoznačně nejlepší hráč našeho týmu, kterého doplňují ostatní.“ Jakub Čada byl v záloze Úsilného důležitým hráčem. Kromě stabilně velmi dobrých, přidal na střelecké konto i jedenáct branek. Daniel Brom se ukázal, jako správný kapitán. Na podzim byl v roli nahrávače, na jaře zase střílel důležité branky, které jeho týmu přinesly vysněný postup do Okresního přeboru. Patrik Dvořák v záloze Mokrého rozjížděl většinu útočných akcí. Jeho výkony šly nahoru stejně, jako jarní forma jeho týmu.

 

Útok

 

Václav Strnad z Dívčic ožil na jaře, stejně jako jeho tým. Po podzimním trápení se probudil ke střeleckým manévrům, které zakončil v posledním kole hattrickem do sítě Pištína. Nakonec z toho bylo jedenáct nastřílených branek. Roman Lávička táhl střelecky Lipíčko. V útoku byl neustálou hrozbou pro soupeřovu obranu a jeho šestnáct branek stačilo na konečné druhé místo v tabulce střelců. Tu opanoval Daniel Hrádek z Mokrého, který dal o jednu branku více. Po celou sezonu se výborně doplňoval se svými spoluhráči, kteří hlavně díky jarní jízdě skončili na výborném druhém místě.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.