FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

1

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Celou sezónu podával v brance nadprůměrné výkony Petr LačnýCejle, nebýt jeho umění, Cejle určitě bojovala o udržení v soutěži. Byl to právě Lačný, který svým ledovým klidem a skvělými zákroky držel Cejli, hlavně v jarních kolech, kde se jeho celku příliš nedařilo. Obrana je tvořena čtyřmi hráči. Tomáš DoležalBrtnice určitě nemůže být spokojen s umístěním a kolísavými výkony svého celku, zato však musí být spokojen se svými vlastními výkony, které čněly hodně nad brtnický průměr. Doležal vedle spolehlivé defenzivní práce přidal i pár důležitých branek. Jakub ŠtumarVelkého Beranova patřil celou sezónu ke stavebním kamenům beranovského tažení. Stal se dokonce i Hráčem kola a přidal na obránce slušné čtyři branky. Posbíral však i druhý největší počet žlutých karet - rovných 10. Petr Cibulka Rantířova působil sebevědomým dojmem a i přes svůj nízký věk zvládl zápasy okresního přeboru s naprostým přehledem a pokud byl na hřišti, Rantířov inkasoval méně než v sestavě bez něj. Roman Hejda z béčka Telče zažil velmi dobrou sezónu, která jemu osobně vyšla, jeho celek se však hlavně na jaře velice trápil. Hejda však patřil téměř pravidelně k nejlepším hráčům zápasů, navíc vstřelil velmi dobrých 13 branek, několik zápasů však odehrál na postu záložníka. Záložní trojici začíná Daniel PavlíčekNadějova, kterého zastihlo jaro ve skvostné formě. Díky jeho výborným výkonům rostla i výkonnost Nadějova, který se na jaře výrazně zlepšil, sám Pavlíček k tomu přispěl 19 brankami, což z něj učinilo třetího nejlepšího střelce soutěže. Lukáš VarhaníkJamného si jistě představoval lepší umístění v tabulce, jemu osobně však sezóna vyšla, vstřelil 15 branek a spoustu šancí neproměnil. Na druhou stranu ale také spousty šancí připravil svým spoluhráčům. Pavel Horáček ze Ždírce  svými 13 brankami dovedl svůj tým na krásně 4. místo v soutěži, což před začátkem soutěže čekal od nováčka málokdo.  V útoku se zaskvěl především Lukáš Karkula  ze Staré Říše, který nastřílel rovných 33 branek a opanoval soutěž o krále střelců, navíc na jaře výkonnostně rostla i jeho Stará Říše. Hlavním tahounem mistra z Velkého Beranova byl v útoku hrající Richard Ganzwohl, který se až do posledního kola rval o korunu střelců, bohužel ani solidních 29 branek nakonec na vítězství nestačilo, což mu ale díky týmovému úspěchu asi pramálo vadilo. Roman KřišťálPuklic nastřílel v sezóne slušných 14 branek, i díky jeho příspěvku skončily Puklice na druhém místě pelotonu, když měly po Velkém Beranovu nejlepší útok soutěže - 70 branek, na Beranov však ztratily, vítěz soutěže totiž nastřílel magických 115 branek. 

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 8. 2016 19:36
p