SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 05.06.2016

0

Závěr soutěže je za rohem a už jen tři fotbalisté si vybojují do konce sezóny titul Hráče kola. Kdo zazářil ve 24. kole, která jedenáctka by byla o víkendu neporazitelná? Podívejte se, zahlasujte...

 

Jakub Dudák zachytal výborně ve velmi důležitém zápase se Zliví a pomohl několika jistými zákroky k výhře 2:1, ukázal jako mladý brankář pevné nervy, kterému se jen tak kolena nerozklepou.

 

Plánský Michal Turek hraje ve výborné formě a z kraje obrany podporoval ofenzivu i proti Dřítni, byť se, i přes šance, které měl, tentokrát střelecky neprosadil. Otomar Samek držel obrannou řadu Kameňáku a ocenil ho i trenér Vaník. Frymburk pak zahrál dobře jako tým, my sáhneme po obránci Michalu Janáčkovi.

 

Záloha je tentokrát složena ze čtveřice, kde je každý z hráčů zvyklý tvořit hru. Martin Sivák z Černé dal tři branky Trhovým Svinům, na body to přesto nestačilo. Michal Chromý rozdával výborně míče sedleckým spoluhráčům a pomohl k remíze ve Lhenicích. Petr Schönkypl a jeho přesun do středu zálohy byly hlavními důvody, že Horní Planá jasně přehrála Vyšší Brod, "Šenky" dal dvě pěkné branky. Ondřej Kolář se se svým týmem nevzdal, ani když třikrát prohrával, a nakonec vstřelil vítěznou čtvrtou branku Svinů.

 

V útoku nemůže chybět Jan Rillich z Frymburku, který hraje v poslední době v obrovské formě, vysloužil si pochvalu trenéra Mertla a Netolicím vstřelil rozhodující druhou branku. Jan Peťule pomohl Krumlovu B dvěma brankami k důležitým bodům, a dát dva góly Nemanicím, tím se jen tak někdo pochlubit nemůže. Navíc se po faulu na něj pískala penalta. Petr Petscher vedl Planou za výhrou, dal dva góly a na třetí přihrál Baloghovi, takže měl prsty ve všech plánských gólech proti Dřítni. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 12:14 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.