SESTAVA KOLA - 23.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Další kolo je za námi a v pondělí jako tradičně Vám přinášíme sestavu uplynulého kola. Hlasovat pro svého favorita můžete do středečního poledne.

 

 

Jakub Straka – Brankář Habartova, který se po zranění brankářské jedničky musel postavit do brány. Normálně hrává v poli, ale zápas se mu v bráně vydařil skvěle, když několik slibných příležitostí dokázal Krajkové zlikvidovat a jeho tým si tak jeho velkou zásluhou připsal dva body za výhru po penaltách, když za svá záda do sítě nepustil tři penalty.

 

Rudolf Tamajka – Stoper Krajkové, který dirigoval celou obrannou řadu a v pozici posledního hráče působil velmi jistě.

 

Petr Novotný – Zkušený hráč Slavkova, který předvádí vyrovnané a výborné výkony a spolu s Tomášem Kubíkem dirigují celou obranou řadu Slavkova.

 

Miroslav Považan – Hráč Ostrova, který perfektně dirigoval obrannou hru Ostrova a tým i jeho velkým přispěním inkasoval pouze jednu branku.

 

Tomáš Setnička – V obrané řadě Lipové působil velmi jistě a neztrácel balóny, za svůj výkon v zápase, ve kterém přispěl k výhře 4:2 proti Jáchymovu si zaslouží místo v naší sestavě kola.

 

Petr Bílek – Hráč Lipové, který dvěma vstřelenými góly dokonal obrat svého týmu proti Jáchymovu, který vedl v poločase 0:2, ale hráči z Lipové dokázali zápas obrátit ve svůj prospěch a vyhráli 4:2. Poslední dvě branky vstřelil právě Petr.

 

 

Roman Weiser – Hráč Kynžvartu v derby proti Skalné vstřelil první a poslední branku svého týmu a díky jeho dvěma gólům Kynžvart vyhrál 4:2.

 

Tomáš Wolf – Hráč Ostrova, který naběhal neskutečně mnoho kilometrů a za svou snahu byl odměněn i jedním gólem a v naší sestavě kola nesmí taktéž chybět.

 

Josef Hrotek – Josef je dorostenec Plesné, který chodí vypomáhat A-týmu a i přes svou drobnou postavu provětrával obranu Dolního Rychnova, kterou nenechal ve druhé půli ani vydechnout a za svou bojovnost si zasloužil místo v naší sestavě kola.

 

Simon Habrman – Hráč Studánky, který se v zápase dvou sestupujících týmu trefil hned třikrát a díky jeho hattricku nesmí chybět v naší sestavě kola.

(Prosíme Simona, aby napsal  své tel. číslo na telefon 774 902 964, potřebujeme něco doplnit u Vašeho týmu. Váš informátor není k zastižení, děkuji Bilavčík.)

 

Karel Hamberger- Hráč Nové Role, který dal jediný gól zápasu a jeho tým tak mohl slavit tři body na domácím hřišti.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 22:50 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.