SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 27.05.2016

0

Hned tři hráči obhájili postavení v sestavě kola! Která jedenáctka by byla o minulém víkendu neprazitelná? Vyberte svého favorita a dejte mu hlas, my s ním následně připravíme rozhovor!

 

Na brankářský post opět bylo na výběr. Plánský Jan Nováček perfektními zákroky v prvním poločase vychytal Lhenice a jeho tým tak nakonec mohl zabrat tři body. Zachytal ale i sedlecký Hanzal, nemanický Polomčák či zlivský Remta.

 

Lhenického Jiřího Růžičku vypíchl jako nejlepšího hráče svého celku trenér Novák - Růžička je tak po týdnu opět v ideálním výběru. Stejně jako druhý krajní bek - Milan Bláha, který výborným výkonem a opět i brankou podpořil výhru Sedlece proti Zlivi. Plánský trenér si pak v nemohl vynachválit výkon stopera Tomáše Pintéra.

 

Záloha je nabitá, ale nabídla se celkem jasně. Na krajích Patrik Pavlis z Černé, který vstřelil dvě branky, a frymburský Jan Rillich, který svým výkonem potěšil trenéra Mertla. A střed je skutečně velmi silný - neúnavný Jan Pavlíček potvrzuje dobrou formu, Zliv skolil povedenou brankou. A zkušenosti nemůžou chybět: újezdský Jiří Stegbauer spolu s Bělohlavem vládl středu hřiště, proměnil důležitou penaltu. Robert Kochlöfl táhne Nemanice za postupem, proti Dřítni se i jednou střelecky prosadil.

 

Frymburk má po čase ne jednoho zástupce v sestavě kola, ale hned dva. Útočník Stanislav Budík se po návratu na hřiště hned dvakrát trefil proti Vyšáku. A střelcem kola byl netolický Václav Vlášek, který zastínil svinenského Kuraliho a nasázel hattrick!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 11:39 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.