SESTAVA KOLA - 20.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 01.05.2016

0

Dvacáté kolo nám skončilo a někteří hráči svými výkony předčili ostatní. Je tu tedy opět hlasování o hráče kola. Sestava má tentokrát po dlouhé době klasické rozestavení 4-4-2, jsou zde zástupci rovných 9 klubů, pro něž můžete hlasovat tradičně do středeční 12. hodiny.

V brance v naší pomyslné jedenáctce nastupuje Petr Lačný z Cejle, který své spoluhráče v Brtnici několikrát podržel, hlavně při centrovaných míčích a dlouhých autech soupeře. Obrannou čtyřku společně tvoří Petr Mach z Nadějova, kerý gólem přispěl k porážce Luk nad Jihlavou, nestárnoucí Leoš Chvátal z Bítovčic, který kromě defenzivní práce vyrážel i k útočným výpadům a soupeři leckdy nadělal pěknou paseku. Dále Jakub Štumar z Velkého Beranova, jenž je už stálicí beranovské obrany a jehož gól z 88. minuty rozhodl o tříbodovém importu z Puklic, posledním do party je Pavel Kružík z Brtnice, který i přes velmi dobýr výkon neodvrátil porážku svého klubu s Cejlí. Záložní řadu reprezentují Petr Vorálek z Antonínova Dolu, který jako správný kapitán vedl svůj tým za důležitými body ze hřiště Bítovčic, které režíroval a svůj dobrý výkon podtrhl i vstřeleným gólem. František Smejkal z Velkého Beranova se podílel na výhře v Puklicích důležitým gólem z penalty, který určil ráz zápasu. Batelovský Michal Zima se podílel na výhře svého celku v Rantířově jednou vstřelenou brankou a celkově dobrým výkonem, který podpořil několika velmi dobrými a nápaditými nahrávkami. František Florian ze Staré Říše má na jaře velmi dobrou konstantní výkonnost, tento víkend to jen umocnil dvěma brankami v zápae s Telčí B. Jeho spoluhráč Lukáš Karkula se na jaře doslova utrhl ze řetězu, když o víkendu opět řádil, tentokráte vstřelil 4 branky a suverénně vede tabulku střelců a jistěě by si zasloužil i šanci v A týmu. Posledním mužem naší jedenáctky je Vojtěch Kubín z Jamného, jehož dvě branky znamenaly tři body ze zápasu se Ždírcem. Skvěle fungovala jeho spolupráce s bratrem Antonínem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 21:08 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.