SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Jedenáctka, ve které má ne jeden hráč zkušenosti t vyšší soutěže. V jedenáctce najdeme starší, ale o to více zkušené hráče. Každý post stráží borec, který vždycky ví, co má udělat proto, aby jeho tým vyhrál.  Zkráceně řečeno sestava bez chybičky. V sestavě najdeme nekompromisní střelce, pohodáře, techniky, dříče, vůdce, hráče se srdcem na správném místě a hráče oddané fotbalu a svému jedinému klubu. Naštěstí pro ostatní týmy, hráči zůstávají svým týmům věrní a ve skutečnosti tuhle mašinu o jedenácti součástkách nikdo nesestrojí. To je na tom to krásné. Síly jsou rovnoměrně rozložený mezi devíti týmy a každý zápas je zajímavý, což my fanoušci rozhodně oceníme.

 

Vlastimil Olejník: Na postu brankáře může stát vždy jen jeden, a tím vyvoleným v sestavě podzimu je Vlastimil Olejník. Se svými bratry z „Klabzubovi jedenáctky“ vede svůj tým z Krásného Údolí. Velmi dobře psychicky vybavený brankář, který umí podržet v nejhorších chvílích. Není divu, že o jeho brankářském umu se dozvěděli i ve vyšších soutěžích.

 

David Záluský: To je hráč na správném místě.  Fotbalem žije a udělal by pro něj všechno, tak jako pro svůj tým FK Sokol Žlutice B, kde je kapitánem. Správný kapitán, který je vždy v první linii a svůj tým dokáže dovést k vítězství.

 

Roman Vonšovský: Hráč s ohromným množstvím zkušeností. Ve svých 40ti letech ukazuje, že na hřiště patří a nejen tam, ale i do nejlepší jedenáctky podzimní části. Celou svoji kariéru tvrdě dře a nyní mu to přináší ovoce. Dělá vše proto, aby ušetřil prácí svému brankáří, kterému dělá pravou ruku.

 

Václav Klauz: Kapitán týmu SC Stanovice ve svých 43 letech dokáže zahanbit kdejakého mladíčka. Hráč, který toho má za sebou velmi mnoho pořád ukazuje, že na to má. Rodilý vůdce, který dobře zná svůj tým. Těžké se přes takového hráče prosadit.

 

Filip Duda: Nehrožený mladíček, který přestoupil z karlovarských Buldoků do Bochova B, kde si zakládá na velmi slibnou kariéru a počítá se s ním i do A týmu. Je to hráč, který je velmi silný na balónu a chuť gólu mu není cizí.

 

Miroslav Rybka: Miroslav Rybka je jeden z oněch zmíněných srdcařů, který si chce užít každý fotbalový zážitek na maximum. Fotbal hraje srdcem, ve kterém má dost místa pro fotbal. Fotbalista ze Žlutic, kde je nejstarším hráčem.

 

Pavel Olejník: Pavel Olejník, záložník v Krásném Údolí, ví o fotbalu snad všechno. Na hřišti vždy jde vidět nejvíce, ať hraje proti jakkoliv těžkému soupeři. Také má zkušenosti z vyšších soutěžích, což dává při hře zřetelně najevo. Technika, rychlost, bojovnost a zápal do hry mu zůstaly, i když teď hraje nižší soutěž.

 

Michal Diviš: Střední záložník, kterému tento post velmi svědčí. S balónem je kamarád, se kterým si rozumí. Málo kdy ho půjčí soupeři, dokonce někdy ani vlastním spoluhráčům. Ohromně užitečný pro tým. Disponuje velmi kvalitní fyzičkou, díky které dokáže jezdit po zadku celých 90 minut.

 

Jiří Kamenický: Mladá puška z Útviny, která dost snižuje věkový průměr v podzimní jedenáctce. Je mu teprve 17 let a už se mezi mužským A týme dokázal řádně zviditelnit a má v základu jisté místo. Mimo to, že střílí góly a je hbitý dokáže hrát velmi precizně do zadu a ve správných chvílích přerušit hru.

 

Marek Kováč: Střelec z týmu Sk Toužim, na kterého je při zápase spoleh. Mašina na góly, která ví přesně, co dělat s míčem na útočné půlce. Gólový hráč, který dokáže svým střeleckým umem rozhodnout zápas a má velkou zásluhu na tom, že jeho tým se drží v čele tabulky.

 

František Kubka: Kdo jiný by měl být v útoku než gólový hráč jako František Kubka. Jeho střeleckou kanonádu přerušila až zimní pauza, po které se do zápasů vrhne opět po hlavě. Také díky jemu mohou FK Verušičky přezimovat na druhé příčce tabulky. V téhle jedenáctce je o góly postaráno.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.