SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Poslední podzimní kolo je za námi a je tu tak i poslední sestava kola. Dařilo se domácím celkům, když venku bodoval jen Sedlec. Právě vítězové tak mají v sestavě zastoupení, přetlak byl tentokrát hlavně na posty středních záložníků. Hlasujte a na počtenou na jaře, děkujeme, že nás sledujete a že vás portál fotbalunas.cz baví!

Nováček dostal v ročníku nejméně gólů a proti Frymburku opět podržel - v důležitých chvílích zachytil tečovaný přímý kop či dobře vykryl úhel střelci v samostatném úniku.

 

Hoškovi se dařilo jak v obranné práci, tak v podpoře ofenzivy. Lukáše máme na stoperu jako zástupce Netolic, ačkoliv kouč Nárovec byl stejně tak spokojen s prací celého mužstva. Poprvé od začátku nastoupil Kapri a byl platným hráčem.

 

Přetlak sředních záložníků někteří chtě nechtě museli odnést posunem na kraj. Novotný nastřílel hattrick a zlomil odpor Horní Plané. Zíka neprohrál snad jediný souboj a byl nejlepším hráčem Sedlece. Werner svou brankou rozhodl o hubené výhře Dřítně, Jirkal pak byl zase u všech tří branek Vyššího Brodu. Sivák sice tentokrát netvořil hru s tradiční lehkostí, ale málo platné - nakonec to byl on, kdo dvěma brankami otočil skóre se Zliví.

 

Balogh opět ve spolupráci s Petscherem hrozil, jednu branku dal, na dvě svému kolegovi nahrál. Prenner nastoupil po dlouhé pauze a hned dal dvě branky Krumlovu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.