SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Je tu další sestava kola! Je znát, že některé týmy už toho mají za podzim tak akorát a lepí sestavu jak se dá. Horní Planá odehrála zápas v deseti, Krumlov také, Frymburských bylo jedenáct a problémy jsou i jinde. Opět se ale našly parádní výkony. Obhájí vítězství třeba Szabó, který se opět objevuje v ideálním výběru? Nebo ho "přehlasujete" některým z dalších deseti hráčů, kterým víkend vyšel?

Tomáš Plojhar vytasil v posledních vteřinách zápasu famózní zákrok proti Frymburku a postaral se tak o výhru domácích. Dalším adeptem do brány byl krumlovský Dobrovodský, který čelil palbě Nemanic a jen díky jeho zákrokům si hosté odvezli jen čtyři kousky.

 

Nemanický Stanislav Dubský ml. zahrál proti Krumlovu výborně a byl jedním z úspěšných střelců. Stane se prvním nemanickým vítězem naší ankety? Na stoperu jsou Tomáš Pintér z Plané, který zezadu dohlížel na jistou výhru Plané v zápase o druhé místě (Plánští inkasovali nejméně branek ze všech týmů). Julius Szabó na stoperu = body pro Zliv. Hráč se na novém postu zabydlel skvěle a Zliv tentokrát vynulovala Kamenný Újezd. Čtvrtým obráncem je frymburský Dušan Račák, který neúnavně dřel proti Netolicím.

 

Netolický Vlastimil Vlášek udržel pevné nervy a proměnil obě nařízené penalty, i jinak hrál ale velmi povedený duel. Ondřeji Kolářovi zase sedl zápas v Černé a brankou pomohl Svinům k výhře. Martin Bednár se trefil za Lhenice proti Sedlci hned dvakrát a největší měrou se tak zasloužil o hostující výhru. Adama Kvasničku dáváme do sestavy za desítku hornoplánských statečných, kteří se statečně bili o body v Brodě, byť nakonec neuspěli (Kvasnička dal krásný gól).

 

V útoku je druhý nejlepší střelec soutěže Petr Petscher, který dvěma brankami pokořil Dříteň. On a Balogh v útoku jsou velkým nebezpečím pro soupeře. Hrdinou Zlivi pak byl jediný střelec zápasu Jan Kubeš, který zařídil Zlivským první vítězství v sezóně, když zachoval chladnou hlavu v zakončení a úspěšným lobem potvrdil svou dobrou výkonnost. 

 

Dalšími adepty do sestavy kola byli: Hucek, Kochlöfl (oba Nemanice), Balogh (Planá), Beneš, Šulc (oba Netolice), Maňhal, Bittner (oba Zliv), Pomije (Vyšší Brod), Kuta, Stegbauer (Kamenný Újezd), Kučera (Sedlec)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.