SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Sestavu kola sestavujeme díky kontaktům se zástupci jednotlivých týmů a je tak zcela objektivním zobrazením nejlepších výkonů kola. Kdo ale vyhraje titul Hráče kola už je zcela na vás a vašem hlasování...

Jozef Polomčák vychytal nulu a nominaci do sestavy kola už si zaslouží. I když výborných brankářských výkonů se našlo více (Vrábek, Mayr a další). Gólman Nemanic vynuloval silné Lhenice a přispěl k tomu, že Nemanice dále vládnou.

 

Lukáš Hošek zahrál výborně v dříteňském dresu, nejenže vyrovnal na 1:1 krátce po začátku druhé půle, ale i nadále hrál bezchybně. Hornoplánský Šlak dovedl tým k velmi důležitým bodům. Turek byl asi nejlepším hráčem na place v utkání SK Plané s Černou.

 

Trhosvinenský Horelica životní ránou zvýšil náskok týmu na 2:0, gól už k posílení sebevědomí nutně potřeboval, takovýto krásný zvlášť. Jirkal zaznamenal nakonec vítěznou branku Vyšáku, Kochlöfl zase tvořil hru Nemanic. Na kraji máme rychlíka z Černé Vrbu, který na hřišti v Plané hlavně v prvním poločase hýřil aktivitou, zakončoval a připravil gólovku.

 

Petscher nastřílel ve druhém poločase tři branky v řadě a zařídil Plané pohodovou výhru, vyšvihl se k Zachovi na první místo v tabulce střelců. To Klimeš se trefil "jen" dvakrát, ale jinak platí to stejné - také střílel ve druhé půli a také pomohl k nakonec vysokému vítězství Dřítně. Milan Račák byl zase nejlepším hráčem Frymburku proti Sedlci, kdy dělal problémy vysokým obráncům a přihrál na gól.

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.