SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Je tu nejnovější sestava kola, vybraná opět díky spolupráci se všemi týmy I.B třídy! V jedenáctce mají svého zástupce Planá i Vyšší Brod, tradičně silné hlasování týmy v hlasování. Jenomže třeba výkon frymburského Budíka by si titul Hráče kola zasloužil! Proto hlasujte do středečních 12:00 co to dá, a uvidíme, kdo bude v anketě nejúspěšnější tentokrát.

Zatímco někdy sháníme brankáře do jedenáctky kola, tentokrát se právě na tento post nabízelo několik mužů v rukavicích. Lhenický Dvořák, netolický Plojhar (který v sedmnácti letech zažil premiéru v mužské kategorii), zachytal i nemanický Polomčák. Ale nakonec jsme upřednostnili příběh Tomáše Kölbla z SK Planá. Ten byl při absenci jedničky povolán na poslední chvíli z fotbalového důchodu a i přes bolest zad dorazil a svůj celek podržel jistými zákroky, s inkasovanými góly nic dělat nemohl. V 39 letech si tak poprvé zachytal v krajské soutěži!

 

Dříteňská obrana hrála prim v zápase se Zliví, soupeře nepustila do jediné šance, takže tu máme hned dva dříteňské uchazeče o Hráče kola Marka Wernera a Davida Kříže. Ti spolu se Slepičkou a Hoškem v obranné čtyřce předvedli bezchybný výkon. Doplňuje je sedlecký Martin Pešek, který patřil k nejaktivnějším hráčům svého týmu.

 

V záloze máme na postu defenzivního štítu Jiřího Cardu z Krumlova, kterému sedl zápas proti Horní Plané a rozehrával jeden míč za druhým, v defenzivě si počínal bez chyby. Vedle něho válí frymburský Šisler, který předvedl naprůměrný výkon proti Svinům a přispěl k výhře 3:2. Krauskopf pak měl prsty v obou gólech Brodu na hřišti Černé, jistě oprávněná nominace! Stegbauer dirigoval útočné akce Kameňáku při stíhací jízdě za nemanickým náskokem a připsal si dvě gólové asistence. Na kraj jsme pak posunuli lhenického Schöna, který se jako jediný prosadil v zápase s Netolicemi.

 

A útok je smrtící. Stanislav Dubský st. je dalším hráčem v sestavě, který už moc nastupovat neplánoval, ale oslabené Nemanice ho tentokrát potřebovaly. A ukázalo se proč. Dubský je prostě kanonýr - přišel, viděl, dal dva góly a rozhodl o výhře nad Újezdem. To nejlepší nakonec: Stanislav Budík v dresu Frymburku hned třikrát pokořil Vrábka na hřišti Trhových Svinů a při výhře 3:2 celkově předvedl výborný výkon




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.