SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Je tu další ideální sestava, tentokrát za 3. kolo! Po dvou zástupcích v ní má Sedlec, Nemanice a Lhenice. Kdo se stane Hráčem kola je už jen na vás, hlasujících. Některé z týmů dokážou při hlasování pořádně zbrojit na sociálních sítích, tak nic nepodceňte a dejte hlas svému favoritovi!

Bublíkovi z Černé utekla nominace těsně v minulém kole, ale formu si udržel a přispěl k bodovému zisku z Kamenného Újezdu důležitými zákroky.

 

V tříčlenné obraně je David Kneys z Plané - jeho obrana nejenže ve Zlivi neinkasovala, ale Kneys navíc vstřelil důležitou úvodní branku. Koch se pak skvěle zařadil do defenzivy Sedlece a svým výkonem přispěl k vysoké kvalitě duelu s Nemanicemi. Ve stejném zápase se předvedl i nemanický Dubský, který vyrovnával na 2:2 hlavičkou po rohovém kopu.

 

Tůmu musíme ze středu zálohy přesunout na kraj, ale lhenický záložník si zde mezi hvězdami kola zahraje jistě rád. Tůma vydatně přispěl k přehrání Trhových Svinů (3:1). Vyšebrodský Jirkal se trefil proti Netolicím a připsal si se svými spoluhráči překvapivě jasné vítězství. Pavlíček se krásně trefil z trestňáku proti Nemanicím a jeho další bombu vytěsnil Polomčák. Novotný je čtvrtým do party z šestigólového představení Sedlece a Nemanic - Novotný na první branku hostů nahrál, třetí pak dal sám.

 

V útoku je spolehlivá záruka branek - dříteňský sniper Lukáš Koudelka - dva góly v Horní Plané, výhra 2:1, není o čem... Pořádek patřil do svého vystřídání k nejlepším hráčům zápasu ve Svinech, vstřelil úvodní gól. Rillich z Frymburku naopak do utkání naskočil v 39. minutě, ale trenér Mertl si jeho výkon nemohl vynachválit, chyběla jen třešinka v podobě gólu.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.