SESTAVA KOLA - 2.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Ve druhém kole okresního přeboru Karlovy Vary byla k vidění spousta zajímavých momentů. My jsme podle nich vybrali ideální jedenáctku kola. Hlasujte pro vašeho favorita až do středečního poledne!

 

 

V bráně naší sestavy kola je Jaroslav Matoušek z Vojkovic, který se dobrým výkonem podílel na vysoké výhře nad Sedlcem. Ve čtyřčlenné obraně pak najdeme Romana Höflera z Děpoltovic, který ke kvalitnímu výkonu proti Březové přidal dokonce i vítěznou branku, Filipa Menčíka z Vojkovic, který byl na hřišti pouhých 36 minut, přesto ale stihnul vstřelit dvě branky, Michala Lorenze z Dalovic, který proti "béčku" Karlových Varů vstřelil dva důležité góly a také Miroslava Eliáše, hráče Nejdeku, který se podílel navydřeném vítězství proti Božíčanům. Zálohu tvoří Josef Chára, jenž se dvakrát prosadil za Chyši B proti Pile, jeho tým ale přesto odjel domů bez bodu, dále Petr Janáček, který potvrdil dobrou formu a na výhře Stružné nad Kyselkou se podílel hattrickem, Jiří Kalman, jenž se ve zmíněném zápase Pily s Chyší trefil hned čtyřikrát a také Václav Petrák, který si v dresu Kolové připsal dvě trefy v souboji s Bečovem. V útoku je pak Vojkovický Petr Kocifaj, který vstřelil dvě branky proti Sedleci a v poslední řadě Sylë Knushi, jenž nastoupil poprvé v novém dresu Božíčan a hned se dvakrát prosadil. Jeho mužstvo ale přesto prohrálo 2:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.