HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 20.08.2023

0

Další zápasový víkend pražské 1.B/B třídy byl odehrán. Tento byl už třetí v pořadí. Zde je sestava kola dle redakce fotbalunas.cz. Do sestavy kola se vešli mnohonásobní střelci ze dvou zápasů, které byly velmi bohaté na góly nebo brankář, který čelil penaltě a i tak slaví výhru a čisté konto.

Jako vždy začneme od zadu. Do brány v sestavě kola se dostal Adam Sybera (Partisan Prague FC), který přežil penaltový kop a slavil výhru svého týmu s prvním čistým kontem v této sezóně. Prvním zmíněným hráčem v poli je Lukáš Rozumný (TJ SK Satalice). I díky jeho dvěma gólům Satalice poprvé naplno bodovali. Z reportu zápasu Unionu Vršovic B a Klánovic víte, že Filip Tvrzický přispěl skvělým výkonem, kdy dva góly dal a na jeden nahrál i proto se nachází po právu v sestavě kola. Dále z tohoto zápasu se do sestavy kola dostal velmi solidním výkonem v defenzívě i do útoku obránce Vladimír Šperl. V těžkém zápase v Kyjích zvádl SK Junior Praha vyhrát a do sestavy kola byl vybrán Tomáš Dvořák, díky vstřelení vítězného gólu. Dinh Nam Nguyen (FC Háje Jižní Město B) si připsal dva přesné zásahy v prvním poločase doma proti rezervě Uhříněvse. Obzvlášť druhý gól byl důležitý, jelikož byl vítězný. ČAFC B si doma poradila s Hrdlořezami vysoko 7:0. Nejen díky dvěma gólům, ale celkově skvělým výkonem byl do sestavy kola z tohoto zápasu vybrán Lukáš Kocourek (ČAFC B). Následující čtyři hráči si ve dvou zápasech připsali NEUVĚŘITELNÝCH 13 gólů!!! Fk Union Strašnice vysoko vyhráli doma s Chodovem 10:1. Strašnický celej má po třech kolech nádherné skóre 22:6. Velký podíl na tom mají Jakub Smith-Dluhý a Lukáš Rada, kteří si oba připsali v zápase hattrick. Lukáš Rada díky tomu je po třech kolech s 5 zásahy nejlepším střelcem soutěže. Více gólů padlo v zápase v Kolovratech, kam přijel B tým Újezdu nad Lesy. Domácí B tým vyhrál vysoko 12:3. Hattrickem se blýskl Michael Aberle. Čtyři góly se podařili vstřelit Milanovi Knappovi. Hattrick stihl zkompletovat ještě do poločasu. Čtvrtý zásah přidal chvíli po začátku druhého.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.08.2023 20:24 do 23.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.