HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 08.04.2023

0

Po zimní pauze se tento víkend opět vrátila III. třída JIH. Viděli jsme od hráčů spoustu skvělých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří toto kolo převyšovali svou hrou ostatní.

Brankářem kola se stal Jaroslav Vlasatý z Hlavice, který si v zápase proti Vratislavicím B připsal spoustu skvělých zákroků. Obranu vyztužují dva hráči Rozstání B, Tomáš Bulíř a Jan Čihula. Ti pomohli zamknout obranu Rozstání proti Zdislavě a udrželi nulu. Obranou dvojici Rozstání doplňuje Jiří Pavlů z Vesce B.

 

Záložní řadu tvoří dva hráči Hlavice a dva hráči Vesce B. Za Hlavici jimi jsou Jaroslav Najman a Josef Šenberk, který vstřelil penaltu. Za Vesec B si vysloužili svými výkony místo v záložní řadě Vojtěch Málek a Jaroslav Čížek, který dokázal proti Chotyni vstřelit jednu branku.

 

Útočnou trojici tvoří dva hráči Rozstání B a hráč Vesce B. Za Vesec je to dvougólový Jakub Šídlo. Dvojicí z Rozstání je Jakub Dobrovolný a Jakub Šesták. Oba nastříleli Zdislavě hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2023 10:00 do 12.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.