Zápas z mého pohledu byl hodně nahoru dolů, říká Dalibor Kolbábek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Dalibor Kolbábek z Věchnova, který přispěl svým výkonem k remíze proti Křoví. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dalibore, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Zápas z mého pohledu byl hodně nahoru dolů. Vyložených šanci jsme měli o dost víc my, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit v gól. Vím, že umíme zahrát líp, než proti Křoví.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Já se osobně na zápasy neuvěřitelně těším, protože fotbal miluju. Pro mě se těžko hodnotí můj výkon, nicméně moje rodina i naši trenéři říkali, že hraju dobře. (úsměv) Vždycky chci podat co nejlepší výkon a v každým zápase dělám nejlíp to, co jsem se za těch 16 let naučil.
Nyní vás čeká zápas s Měřínem B. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Od zápasu očekávám hodně osobních soubojů a to největší nasazení našich hráčů. Samozřejmě to bude náročný zápas, ale já věřím, že dokážeme uhrát dobrý výsledek
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedla hlavně rodina. Taťka, strýc, dědeček, ti všichni hráli. Na taťku jsem se ještě stihl chodit dívat a na hřišti o přestávce jsme s kamarádama kopaly svoje první vingle (smích). Nemůžu zapomenout na svou milovanou maminku, která se jezdí dívat skoro na každý zápas a podporuje nás s bratrem od malička. Mimo Věchnov, tak jsem hrál v Nedvědici zhruba 10 let. Tam mě dovedl můj strýc, kterému jsem ten gól, co jsem dal nemohl říct, ale musel jsem ho poslat do nebe. V Nedvědici jsem našel spoustu skvělých kamarádů, se kterými jsme zažili veliké úspěchy. Důkazem byla moje poslední sezóna v dorostu, když jsme postoupili s obrovským náskokem do divize. Na tu sezónu nikdy nezapomenu.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Oblíbeného fotbalistu nemám. Nicméně se mi líbí Láďa Krejčí ze Sparty. Právě s jeho povahou a stylem hry se dokážu na nějaké úrovni ztotožnit. Sleduji i dění okolo Ronalda a musím říct, že mi to trhá srdce, když vidím, jak se legenda ztrácí.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Nejblíž mám ke Zbrojovce, na kterou nás taťka s mým strýcem brali.
Jaké máš koníčky?
Kromě fotbalu, tak cestování a objevování.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Rád se směju, takže hlavně komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Jedině pivo po zápase, to je slast. Na jídlo asi guláš.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.