Zápisnému se nevyhnu a jako hráč kola budu muset platit dvojnásob, říká hráč 1. kola Sýkora o pokutách v Hroznětíně

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Úvodem bych se hned zeptal na první zápas. Do utkání jste vstoupili lépe a Vy jste se hned ve 12. minutě gólově prosadil. Kde se zápas začal lámat a v čem byl hlavní problém, že otěže převzali spíše karlovarští a dokázali zápas otočit?
K zápasu jsme nastoupili s respektem. Věděli jsme, že soupeř má velmi mladý tým posílený o zkušené hráče, jako je Geňo a Psohlavec. I přesto se naše hra jevila mimořádně dobře. Ve 12. minutě jsem vypíchnul obránci balón, běžel jsem sám na bránu a skóroval. Do 20. minuty jsme dělali přesně to, co nám trenér naordinoval. Po 20. minutě jsme ale úplně přestali hrát a soupeř toho využil. Bohužel toto stačilo na výhru Slavie. I když jsme druhý poločas byli lepším týmem, tak jsme náš výkon nepřetavili ve vítězství.
Vy osobně jste zaznamenal skvělý vstup do nové sezóny. Vstřelil jste dvě branky a celkově jste odehrál dobré utkání. Mrzí tedy o to více, že jste si ze zápasu neodnesli ani bod?
Ano, velmi mě i kluky mrzí prohra, jelikož jsme si bod určitě zasloužili. Dřeli jsme opravdu všichni.
Jaká se v týmu sešla parta a jaká nálada nyní v kabině panuje?
Parta je v Hroznětíně skvělá. Trénuje se ve velmi hojném počtu a intenzivně. V kabině jsme si řekli, že první mistrák hodíme za hlavu a budeme se soustředit na další zápas. Takže nálada je super.
Už víte zda budete muset něco zaplatit do týmové kasy, jakožto hráč kola?
Tak vzhledem k tomu, že jsem letos přestoupil z Merklína, tak zápisnému se nevyhnu a jako hráč kola budu muset platit dvojnásob (směje se).
Příští zápas odehrajete na půdě Ostrova, který v 1. kole doslova deklasoval Nejdek. Jak si představujete, že bude utkání probíhat a jaký tipujete výsledek?
Tak určitě to Ostrovu nedáme zadarmo. Budeme makat jeden za druhého a samozřejmě tipuji výhru Hroznětína.
Děkuji moc za rozhovor a ať se Vám i nadále daří.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.