Myslím si, že umístění, které máme odpovídá našim kvalitám, říká Petr Ciprys

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Petr Ciprys z Vladislavi. I díky jeho skvělému výkonu  dokázal jeho tým bodovat na půdě Lipníku. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj, děkuji za zvolení mám z toho velikou radost. Myslím si, že za zvolení bych měl hlavně poděkovat spoluhráči Ondřeji Krátkému, který kdyby neměl paušál, tak je do konce měsíce bez kreditu. Pro mé zvolení udělal opravdu hodně. Hlasování rozeslal snad všem známým i neznámým. Takže Ondřeji děkuji. Co se týče zápasu tak do Lipníka jsme si jeli pro 3 body, to se nám bohužel nepovedlo, protože proti nám nastoupilo kvalitně takticky připravené mužstvo v čele s Jardou Brabencem a panem trenérem Jose Mourinhem (p. Brabenec starší), který naordinoval mužstvu správnou taktiku. Byli jsme více na míči a vytvořili si několik brankových příležitostí, ale mohli jsme i inkasovat z brejků tudíž myslím, že remíza je spravedlivá.
Jak jsi spokojen se svým výkonem?
Já jsem k sobě celkem kritický, takže spokojený určitě nejsem. Vždy to může být lepší.
Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním?
Myslím si, že umístění, které máme odpovídá našim kvalitám. Chtěli jsme hrát okolo pátého místa a to se nám zatím daří.
Nyní vás čeká zápas v Třebelovicích. Co by jsi řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
O soupeři toho moc nevím, nikdy jsem proti ním nehrál. Z týmu z nám jen Václava Kotačku a podle toho soudím, že to bude kvalitní tým, ale nemění se nic na tom, že si z Třebelovic budeme chtít odvést nějaký ten bod.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Dřív než jsem začal hrát fotbal tak jsem hrál tenis. K fotbalu jsem se dostal až přes kamarády, někdy ve 3 třídě. Začínal jsem ve Slavii Třebíč, po spojení HFK Třebíč, zde jsem působil až do mužů. Poté jsem prošel kluby FK Borovina Opatov, zde jsem zažil asi nejlepší roky, kde bylo mužstvo starší, ale zato velice zkušené. Pak jsem měl takové kratší zastávky jako byl Horní Újezd, Válečné, až jsem nakonec zakotvil ve Vladislavi.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Pavel Nedvěd, Thierry Henry.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Nejsem vyloženě fanoušek nějakého týmu. Rád se kouknu na pěkný útočný fotbal. Když bych měl vybrat tým, s kterým tak nějak sympatizuji, tak z českých je to Slavie a ze zahraničních Arsenal.
Jaké máš koníčky?
Koníčky mám různorodé od aktivních až po ty pasivní. V zimě chodím na badminton a začal jsem navštěvovat i saunu, které jsem nemohl přijít několik let na chuť. Jinak největší relax je pro mě, když můžu vypadnout k vodě a rybařit. Samozřejmě jako skoro každý fotbalista, mám rád i pohodu u zlatavého moku, doplněnou myslivcem na kole.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Na rovinu? Já sem filmový analfabet, takže shlédnu sem tam nějaký seriál. Nejvíc, co mě baví je Dva a půl chlapa a díly s Charlie Sheenem, který tam vlastně tak nějak hraje sám sebe.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Pořádný hovězí steak a hned za ním jsou špagety Bolognese. Z nealkoholického pití bych to viděl na Fantu, ale čím rozhodně nepohrdnu, tak je krásně orosený zlatavý mok a při dobré společnosti si rád dám gin, tonic a okurku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.