Vít Šaroun: Zajímavá jsou vždycky derby s Jimramovem

Pětadvacetiletý hráč Pohledce Vít Šaroun se podruhé stal hráčem kola. Poprvé to bylo před rokem, kdy Pohledec zažíval boje o záchranu. Tento podzim se daří celému mužstvu, čemuž odpovídá průběžné druhé místo v tabulce III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Blahopřeji ke druhému zvolení hráčem kola. Co na to říkáte?
Děkuji a co na to říct? Nečekal jsem to (smích), máme na těch internetech asi hodně fanoušků, protože v téhle sezoně toto ocenění docela solidně sbíráme.
Jak hodnotíte nedělní zápas s Velkou Losenicí?
Byl docela těžký terén. Podmínky kdy je měkké hřiště, není žádné vedro a neprší mám hodně rád. Musím přiznat, že soupeř byl v zápase fotbalovější zatímco my jsme se docela trápili. Šance byly na obou stranách a my jsme byli o tu jednu šťastnější a do konce zápasu už jsme to ukopali.
Jak jste spokojen se vstupem Pohledce do podzimní části soutěže?
Jsem spíše překvapen. Po konci minulé sezony, kdy jsme se zachraňovali v soutěži v posledních kolech je to letos úplně jiná situace. Řekl bych, že se nám konečně daří proměňovat šance, které si vypracujeme, i když hodně jich ještě zůstává nevyužitých. A také nedostáváme moc gólů, ale obrana vlastně fungovala vždycky dobře (smích) . Ale zatím jsme hráli se soupeři ze spodní části tabulky, myslím že nás ty těžší zápasy teprve čekají.
V neděli odehrajete zápas proti Hamrům. Co od zápasu očekáváte?
Očekávám hodně vyrovnané utkání. Doufám, že budeme na konci opět šťastnější, odvezeme si nějaké body a prodloužíme sérii bez porážky.
Na jaký zápas se ve III. třídě nejvíce těšite?
Nemám v soutěži nějaké vysněné soupeře. Zajímavé jsou vždycky derby s Jimramovem.
Jaké jsou cíle Pohledce v této sezoně?
Pokračovat nadále v dobrých výsledcích a hlavně uspokojovat věčně nespokojené fanoušky(smích).
Bude vás ocenění hráč kola něco stát?
Tak určitě. Minule mi to prošlo, ale teď si to kluci pohlídají si myslím.
Kdo trénuje Pohledecké mužstvo?
Děkuji, že se ptáte. Trenérem je pan Michal Laštovica, kterému bych chtěl touto cestou poděkovat, že Pohledci věnuje čas. Působí u týmu už delší dobu, s některými dokonce už od dorostu. Nemívá to s námi docela často moc lehké a jsou to občas nervy.
Chcete něco říci závěrem?
Ať se všem daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.