Vaše stránky sleduje víc moje manželka, tvrdí Jaroslav Belvončík

Vítězem ankety hráč kola se stává Jaroslav Belvončík z Chlístova. Golman tohoto týmu se velkou měrou zasloužil o výhru nad Stařečí v poměru 2:1. S vítězným hráčem si nyní přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jardo, gratuluji ti ke tvému vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
V první řade musím pochválit celé naše mužstvo. Díky bojovnému výkonu se nám dařilo po celou dobu favorizovaný domácí tým udržet na uzdě a nenechat je převzít otěže zápasu. Pak se k nám přiklonilo trochu štěstíčko v hodině dvanácté v podobě plného bodového zisku.
Jak by jsi popsal svůj výkon?
Po pravdě nebyl vůbec optimální. Poslední zápasy nedostáváme tolik gólů jak ze začátku sezóny a to se nám vyplácí. V průběhu sezóny se začíná projevovat sehranost, široký kádr dokáže vyplnit absence, naše výkony jsou více vyrovnané a v kabině je veselo. Ať to nadšení vydrží co nejdéle.
Jaký byl tvůj nejlepší a nejdůležitější zákrok v zápas?
V průběhu zápasu se většina hry odehrávala mezi vápny . Domácí tým hrozil hlavně z křídelních prostor a standartních situací centrovanými míči do velkého vápna , kde měl výškovou převahu. S kolektivním úsilím hlavně obrany se nám dařili eliminovat veškeré snahy o vsítění branky.
Který zápas v probíhajícím ročníku byl tvůj nejpovedenější?
Dle vlastních zkušeností se stává pravidlem, když gólman podrží tým důležitými zákroky a cítí z něho jistotu, tak mu to mužstvo oplatí svým houževnatým výkonem a často to končí bodovým ziskem. Takže mezi povedenými zápasy patří hlavně vyhrané zápasy v průběhu sezóny.
Čeká vás zápas s Okříškami B. S čím do zápasu půjdete a co lze od tohoto zápasu očekávat?.
Postavení v tabulce obou mužstev může být zavádějící, s Okříškami to byl vždy vyrovnaný zápas vzhledem k šířce jejich kádru. Bude to poslední zápas podzimu, takže k tomu přistoupíme se vší vážností. Pevně věřím, že si trochu vylepšíme domácí bilanci, hlavně kvůli fanouškům, kteří nám fandí i když se nedaří a jezdí na venkovní zápasy v hojném počtu.
Mýváš před zápasem nějaký speciální rituál a kdo tě nejvíc ve fotbale podporuje?
Myslím si, že to nejpodstatnější je plná koncentrace v průběhu celého zápasu. A když k tomu pomáhá každému něco specifického, tak jenom dobře. Nejvíc mě podporuje moje krásná něžná polovička.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu nás vedli s bratrem rodiče, kteří ho aktivně hráli. Za žáky jsme hráli v rodné vesnici, odkud jsme pak přestoupili do výběru juniorky a hráli relativně vysoko celostátní soutěž na Slovensku. Se školou většina koníčků skončila a až s nástupem do práce jsem začal působit v Chlístově.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Gólman: Buffon, Schmeichel, fotbalista: Messi
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
FC Barcelona, Slavia Chlístov
Jaké máš koníčky?
Mám rád sport. Miluji svou rodinu.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Spíše mám rád konkrétní herce: Sean Connery, Harrison Ford, Bruce Willis, Mel Gibson
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Furmanské halušky, pramenitá voda, Borovička
Sleduješ naše webové stránky?
Spíše to sleduje moje manželka. No oceňuji vaši prácu, ať vám to vydrží.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.