ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stoper z Varů, Martin Havlíček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste překvapený z vašeho vítězství v naší anketě a hlasujete do této ankety?
Překvapený jsem spíše z nominace do sestavy kola, jelikož si myslím, že jsem odehrál slabší zápas. Do ankety se zapojuji a hlasuji pro spoluhráče, když se objeví v sestavě kola.
Martine, kdy jste začal s fotbalem a kdo vás k tomuto přivedl?
Začínal jsem, když mi byly 4 roky, hrál jsem s o 2 roky staršími kluky, protože pro můj ročník nebyl ještě udělán tým. K fotbalu jsem se spíše dokopal sám, když jsem viděl národní tým v televizi, řekl jsem si doma, že bych to chtěl také zkusit. No a od této doby to tzv. třískám.
Jste dalším hráčem z Varů ( opět) , který vyhrál tuto anketu, není tam někdo u vás kdo dostane za úkol hráčům posílat hlasy a potom dostane nějaké to pivo?
Nikdo takový není , posíláme hlasy jako tým. Máme ve Varech velmi dobrou partu a myslím si, že i tohle je toho odrazem.
Vyhráli jste další zápas docela vysokým rozdílem, co si myslíte že je tou příčinou, že dáváte všem hodně gólů?
Ačkoliv je 5:0 vysoká výhra, myslím si, že jsme mohli dát mnohem více gólů. Myslím si, že máme mužstvo na mnohem kvalitnější soutěž, než je okres. Dle mého názoru, to je podle mě příčina, proč střílíme tolik gólů.
Máte nějaké rituály před zápasem, co vaše životospráva, pokud nějaká je. A co vaše fyzická kondice, jak ta je na tom?
Nevím, jestli se to dá nazývat rituálem, ale před každým zápasem i tréninkem si dám 2 banány a hraje se mi lépe. Životosprávu se snažím přízpůsobovat k tomu, že jsem sportovec. Jím hodně ovoce, zeleniny, tmavé pečivo, vitamíny. Fyzická kondice je si myslím dobrá i když samozřejmě by mohla být lepší .
Když střelíte gól, jaký z tohoto máte pocit a zvete kluky na pivo, když ten gól dáte?
Pocit je to nádherný, ačkoliv moc gólů jako stoper nedávám, tak ten pocit je úžasný. Nikoho nezvu spíš si užívám ten pocit, že jsem dal gól.
Kromě fotbalu, máte rád ještě nějaký jiný sport. Dokážete si představit, že by jste nehrál fotbal?
Mám rád většinu sportů, ale k fotbalu mě to stále táhne nejvíc. A jelikož fotbal hraji celý život, opravdu si nedokáži představit, co by bylo, kdybych nehrál fotbal. Doufám, že se tak nestane.
Obligátorní otázka . Jaká je parta u vás ve Varech?
Parta jak v Áčku, tak v Béčku je skvělá. Na hřišti se podporujeme, postavíme se jeden za druhého, stojíme při sobě. Myslím si, že máme opravdu skvělou partu.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Fotbalový vzor nemám, ale vždycky jsem obdivoval Pavla Nedvěda. Je to super fotbalista a člověk.
Jaký máte nejkrásnější fotbalový zážitek, koho významného jste potkal?
Takových zážitků mám hned několik, hlavně když jsem byl mladší. Nejlepší z nich byl, když jsem jel jako malý na výběry do Francie, to je nezapomenutelné. Potkal jsem Antonína Panenku, Pavla Nedvěda, Honzu Kollera a pár dalších, ale tyto si pamatuji nejvíce.
Navštěvujete a líbí se vám webový portál fotbalunas.cz?
Ano, koukám se na tento web a líbí se mě. Konečně se někdo zajímá i o ty spodní soutěže a jejich hráče. Je to fajn.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.