ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA, kterým se stal Jiří Holý z týmu FK Skalná.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z Vašeho hlasování vzešel vítěz! Jiří Holý od Vás dostal nejvíce hlasů a my jsme s ním udělali rozhovor. Jiří na jednu z otázek, jestli má nějaký předzápasový rituál odpověděl, že si dá nějaký ten prášek před zápasem... My co už máme ve fotbale něco za sebou, víme o čem Jiří hovoří :)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jiří Holý, FK Skalná
Jirko, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k ocenění nejlepšího hráče uplynulého kola, jaký je to pocit, že jste vyhrál další ocenění?
Zdravím a děkuji, je to příjemný pocit, ale samozřejmě díky výhře, kterou jsme si zaslouženě uhráli a fanouškům, kteří mi poslali hlasy.
Od minulého rozhovoru za hráče podzimu neuběhlo mnoho kol a je tady další ocenění, jak si vysvětlujete, že podáváte tak dobré výkony a fanoušci pro Vás znovu hlasovali, cítíte to i Vy sám, že se Vám na hřišti tak daří?
No hlavně tím, že se mi uzdravilo zranění z podzimu a mohl jsem absolvovat celou zimní přípravu. Fanouškům chci moc poděkovat, že mi posílají hlasy. Na hřišti se daří pokud se daří celému týmu a musím říct, že v týmu je pohoda a to je důležité.
Podle statistik máte 24 gólů, což je vynikající počin, když je před námi ještě tolik kol, atakujete na svůj rekord ve vstřelených gólech za sezónu? Kolik jste dal nejvíce gólů za sezónu?
Je tak to ani nevím, protože si žádné statistiky nevedu (těch gólů už bylo tolik…), ale ještě jich pár musím dát, abych aspoň vyrovnal počet který si pamatuji (38).
V neděli máte před sebou zápas s Habartovem, který můžete v tabulce přeskočit, věříte ve Vaše vítězství?
Samozřejmě, že věřím.
Už víte, co přinesete za Vaše vítězství do kabiny?
No jelikož mám v neděli i svátek tak mě bedýnka nemine…
Máte před zápasem nějaký rituál, nebo se prostě jen nachystáte a jdete na hřiště?
Ano mám …2 prášky a jde se na to …
Jaké jídlo máte nejraději?
Nemám nejoblíbenější jídlo, jím co mi chutná …
Jako fanoušek Barcelony, myslíte si, že Barca udrží první místo v lize, když se mluví o nějaké malé krizi?
Jako fanoušek samozřejmě věřím a titul si už pohlídá.
Moc Vám děkuji a přeji mnoho dalších úspěchů
Já vám děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.