Pavel Chromý - V budoucnu bych rád do vyšší soutěže

Hráčem devátého kola byl zvolen Pavel Chromý, který s rozhovorem neměl problém a rád mi ho poskytnul. Podívejte se na to, co mi Pavel Chromý prozradil!

 

Poslední zápas Pavla Chromého : Dlouhá Loučka - Jiskra 2008

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře v anketě, o nominaci jste věděl?
Děkuji za gratulaci a ano, řekl mi o ní jeden ze spoluhráčů.
Když se vrátíme k vašemu poslednímu zápasu, co mi k němu můžete takhle zpětně říct?
Zápas se nám povedl, ale Jiskra nepředvedla vůbec špatný výkon. Za stavu 1:0 trefili tyč a po chvilce i břevno, takže svoje šance měli, ale rozhodlo to, že je nedokázali proměňovat. Nám se góly střílet dařilo a Jiskru jsme zvládli přehrát.
V příštím kole jedete do Semanína, co od tohoto utkání očekáváte?
Já osobně vůbec nevím. Nevím, jak hrají a celkově o Semaníně nevím nic, takže uvidíme o víkendu, jak se utkání bude vyvíjet.
Ve vašem zápase v Libchavách došlo k nepříjemnému zranění Urbance, vybavíte si tuto situaci?
Ano a bohužel jsem byl přímo u ní. K jeho zranění došlo po našem vzdušném souboji o míč, po kterém nešikovně spadl na rameno. Samozřejmě v tom nebyl žádný úmysl, šlo o běžný souboj o míč a mrzí mě to, že skončil až tak vážným zraněním. Ve vašem rozhovoru s Petrem Pavlákem jsem četl, že se měl zúčastnit nějakého MS v Soči a je mi líto, že se ho nemůže kvůli zranění zúčastnit. Už jsem se mu jednou omlouval na hřišti, ale i touto cestou bych se mu chtěl omluvit ještě jednou a popřát mu co možná nejrychlejší uzdravení a doufám, že se co nejdříve dostane zpátky na hřiště.
Kdy a kde jste s fotbalem začínal?
Začínal jsem v Dlouhé Loučce asi v deseti letech. Družstvo žáků tu vydrželo čtyři roky a poté bylo zrušeno, protože nás nebylo dost. Přesunul jsem se proto do Moravské Třebové, kde jsem odehrál i celý dorost. Po dorostu jsem se přesunul zpět do Loučky, kde hraju už pátou sezónu.
Pokuty u vás fungují?
Maximálně si řekneme ze srandy, že to máme za kilo, ale nic se nevybírá. Až na rozlučku se vždycky něco musí přinést.
Měl jste za svou kariéru nějaké vážnější zranění?
Musí teda „zaklepat“, protože mě zatím nic vážného naštěstí nepotkalo. Akorát takové ty klasické svalové zranění a podobné věci, které k fotbalu patří.
Jak byste se, jako tým chtěli na konci sezóny umístit?
Určitě bychom byli rádi za klidný střed tabulky. Určitě bychom se nezlobili za vyšší příčky, ale se středem budeme spokojení. Chybí nám i tři důležití hráči, kteří jsou dlouhodobě zranění, a proto je naše sestava vždycky taková „rozházená“.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Jsem fanouškem Arsenalu a hodně se mi líbí Thiery Henry, který má svůj osobitý herní styl. Z něj si svým způsobem beru příklad.
Jak vidíte své další fotbalové roky? Chtěl byste zkusit vyšší soutěž?
Kdyby přišla nějaká lukrativní nabídka, tak bych se s rukama domluvil a vyšší soutěž bych určitě rád vyzkoušel a myslím si, že by mi Loučka nebránila.
Co si myslíte o našem webu?
Mně se strašně líbí a sleduji ho už delší dobu a oproti konkurenčním portálům jsou u vás články přidávány rychleji a hlavně reporty ze zápasů jsou oproti konkurenci něčím navíc. Na mnoha portálech se uvádí jen výsledky, u vás si můžu přečíst, jak všechny zápasy probíhaly.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších, nejen fotbalových úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.