Jsme schopni pozici Jimramova ohrozit, říká David Burian

Po prvním víkendu bez fotbalu přinášíme rozhovor s Davidem Burianem, útočníkem Březí-Březského, který dal v tom úplně posledním utkání hned tři góly. Řekl nám, komu nejvíce fandí, jaký další sport hraje nebo na co se svým týmem do konce sezóny mají! Přečtěte si celý rozhovor, je právě on vaším kandidátem do tento týden vycházejí sestavy podzimu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství, jak zápas probíhal a co říkáš na svůj výkon ozdobený hattrickem?
Děkuji, tak náš tým předvedl rozhodně dobrý výkon, jsem rád, že konec podzimní sezóny skončil vítězným zápasem. Sám jsem nečekal, že dám tři góly, ale je to také hlavně zásluha spoluhráčů, kteří mi dobře nahráli a já pak už jen skóroval.
Hrál jsi vždycky útočníka?
Ne, až ve Březí jsem začal hrát v útoku, jinak jsem většinou hrával ve středu zálohy.
Co děláš mimo fotbal?
Pracuji u CNC stroje ve Vidoníně.
Jaké máš koníčky?
Kromě fotbalu mě baví ještě futsal, který hraji za ASM Dolní Loučky. V létě si hrajeme s kamarády např. beach volejbal nebo tenis. Rád si, ale také zahraji s přítelkyní nebo s kamarády na PlayStationu.
Jakému klubu fandíš? Případně jsi slávista nebo sparťan?
Tak tady je to jasné, už od malička jsem fanoušek FC Barcelony. Fandím hlavně zahraničnímu fotbalu než tomu našemu českému, a proto co se týká Sparty nebo Slavie, tak nejsem fanoušek ani jednoho týmu. Rád se podívám, když hrají proti sobě, ale v tomto případě fandím hlavně dobrému fotbalu.
Nějaký hráčský idol, nebo oblíbený hráč?
Vždy jsem měl rád Messiho. Za mě osobně je to legenda světového fotbalu. Mrzí mě sice, že odešel z Barcelony, přesto ale věřím, že se tam ještě vrátí.
Jste druzí, můžete pozici udržet a ohrozit pozici Jimramova vylepšením domácích výsledků, v kterých jste pátí?
Věřím, že jestli budeme hrát stejně jako doteď tak jsme schopní ohrozit pozici Jimramova a vylepšit naše domácí výsledky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.