Na mé zápasy pravidelně chodí má babička, které je 83 let, říká Jakub Zejda

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jakub Zejda ze Starče, který pomohl svému týmu pěti góly přejet poslední Chlístov. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratuluji ti k vítězství v naší anketě. Jaká byla reakce na tvoji výhru v naší anketě, která přinesla obrovský počet hlasů ?
Děkuji, výhra v anketě mě potěšila. Určitě všichni v týmu poctivě hlasovali, až mi připadá, že v zaměstnání nedělají nic jiného a moc jim děkuji za hlasy.
Jak si byl spokojený se svým výkonem?
S mým výkonem jsem byl po dlouhé době spokojen,ale samozřejmě byly tam nějaké chyby. Nicméně dlouho se mi herně nedařilo, nedokázal jsem se prosadit. Proto jsem moc rád, že mi to tam teď napadalo.
Jaká je momentální nálada ve vašem týmu?
Nálada v týmu se dle mého výrazně změnila k lepšímu oproti začátku sezóny. Začali jsme sbírat ztracené body a to se vždy pozitivně podepíše na celkové morálce. Ale všichni "to" děláme pro zábavu a i po prohraném zápase je později u piva dobrá nálada.
Nyní vás čeká zápas s Výčapy. Co od zápasu očekáváš a jak podle tebe zápas dopadne?
Chtěli bychom určitě navázat na poslední výsledky a pokračovat ve vítězném trendu. Ale očekáváme, že utkání lehké nebude a uvidíme jestli se nám podaří bodovat.
Dbáš na to aby jsi při zápase dobře vypadal?
Spíš než moje vizuální stránka, mi jde o výkony na hřišti.
Kdo má ve vašem týmu nejvíce fanynek a je lamačem dívčích srdcí ?
Každý má určitě svou fanouškovskou základnu, která ho podporuje. Možná někdo z mladších ročníků je lamačem dívčích srdcí, abych ho neurazil. Na mě například pravidelně chodí babička, které je 83 let.
Máš nějakého svého oblíbeného soupeře, na kterého se dokážeš vyhecovat?
Myslím, že jsem na každý zápas naladěn stejně, ale vždy pro mě byly nejatraktivnější zápasy proti Rokytnici
Už jsi někdy v dospělé kategorii dokázal vstřelit tolik gólů jako proti Chlístovu ?
Když už se mi podaří dál gól, tak je to ve většině případů jedna nebo maximálně dvě branky. Nicméně letos se mi ještě podařilo v jednom zápase vstřelit o jednu branku navíc, než teď proti Chlístovu, tímto zdravím kluky do Heraltic (smích).
Zní vždy po vaší výhře nějaký song z repráků a nebo si sami zanotujete a je někdo lepším zpěvákem než fotbalistou(smích) ?
To v naší kabině moc tradici nemá. Po vyhraném zápase akorát zazní naše "Jede, jede mašinka" a to stačí. Naštěstí ne, i když stačilo by více vyhraných zápasů a pár hodin zpěvu a bylo by to na zvážení (smích). Díky za rozhovor .

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.