Podle vzoru Luise Suáreze hraju každý zápas s obvázaným zápěstím na pravé ruce, říká Petr Málek

Hráčem sestavy týdne s nejvyšším počtem hlasů od vás se stal Petr Málek z Velké Losenice, který nastřílel hned 4 góly do sítě rezervy Borů a pomohl získat Losenici první body. Přečtěte si, jak často má v Losenici tréninky, jakému týmu fandí nebo co dělá mimo fotbal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hráči kola i v zápase proti Borům. Jak to, že se to konečně zlomilo?
Děkuji Vám i všem lidem, kteří pro mě hlasovali. Od začátku sezóny tým trápí poměrně rozsáhlá marodka a na výsledcích je to bohužel znát. Na zápas proti Borům jsme se ale sešli prakticky v nejsilnější možné sestavě, a i když jsme (jako vždy) inkasovali první gól, dvakrát jsme se do zápasu dokázali vrátit a otočit ho. Řekl bych, že nám pomohlo i domácí prostředí, protože na našem hřišti umíme hrát.
Něco k tvému výkonu? Celkově už máš sedm gólů, to je dost dobré!
Opět děkuji za pochvalu. Svůj výkon bych okomentoval stejně jako můj bývalý spoluhráč Jenda Grodl, který po hattricku v Ujčově zakřičel „Dneska Pánbůh není doma". Jinak fakt nevím, 4 góly jsem ještě nikdy nedal (smích). První gól byla technická střela z dálky, která zapadla přesně do šibenice. Druhou branku pro mě připravil Davča Králíček, po jehož perfektní přihrávce jsem jenom usměrnil míč do brány. Třetí gól byl trošku se štěstím, když po střele levačkou brankář hostů nedokázal udržet míč. No a poslední byla penalta, kterou mi přenechal Ráďa Kasal, za což mu touhle cestou ještě jednou děkuji. Především jsem ale rád, že jsem mohl pomoct týmu ke 3 bodům.
Co děláš mimo fotbal?
Od roku 2021 pracuji ve žďárské firmě Tokoz, kam jsem nastoupil po dokončení střední průmyslové školy. Jinak ale s TJ FC Velká Losenice mám podepsanou tak lukrativní smlouvu, že bych nemusel dělat nic (smích).
Jaké máš koníčky?
Kromě fotbalu je to určitě jízda na kole, fotografování, čtení knížek a setkávání se s přáteli.
Jakému klubu fandíš? Případně jsi slávista nebo sparťan? Viděl jsi derby?
Fandím Barceloně, další moje oblíbené kluby jsou Liverpool, Nacional Montevideo a Grêmio. Českou ligu skoro vůbec nesleduji, takže zde nemám ani oblíbený klub. Ale maličko blíž mám asi ke Spartě, které fandí spousta mých kamarádů. Z derby jsem viděl pouze sestřih.
Nějaký hráčský idol, nebo oblíbený hráč?
Jednoznačně uruguayský útočník Luis Suárez, to snad ani nedokážu říct, jak moc pro mě znamená. Sleduji ho pravidelně od svých 12ti let a podle jeho vzoru hraju každý zápas s obvázaným zápěstím na pravé ruce.
Čeká vás zápas proti rezervě Radostína, na webu je zatím natipováno 100% na výhru Radostína, uvedete tipéry v omyl?
Rád bych řekl, že ano, ale sám vím, jak těžký zápas to bude. Za Radostín jsem totiž odehrál 2 sezóny v dorostu, takže s většinou hráčů jejich "béčka" se velice dobře známe. Stejně jako minulý týden bude záležet na tom, v jaké sestavě nastoupíme, ale věřím, že šance získat nějaký další bod tady je.
Nějaký celosezónní cíl?
Pro mě osobně překonat loňských 11 gólů spoluhráče Máry Sobotky (smích). A jako tým bychom chtěli hrát dobrý fotbal, který nás i diváky bude bavit a udržet se ve III. třídě, protože si myslím, že hráče na to rozhodně máme.
Jak často trénujete?
Trénink je 1x týdně v pátek, ale ne vždy je dost hráčů na to, aby se uskutečnil (smích). Je to kvůli tomu, že spousta kluků studuje nebo pracuje v Brně a nestihnou se vrátit včas. Proto je super, že se k nám v posledních týdnech připojili mladší kluci z dorostu, kteří mají o fotbal zájem a baví je to.
Tak díky za rozhovor a hodně štěstí do dalšího zápasu!
Taky děkuji a na závěr bych chtěl poděkovat i všem spoluhráčům, trenérovi, fanouškům i lidem z Losenice a vítězství v této anketě věnuju jim.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.