Líbí se mi, jak se na hřišti prezentoval Carles Puyol, říká Jan Milota

Tento krajní obránce byl v utkání proti Rudolci hráčem zápasu se skvělým defenzivním výkonem a povedenou dalekonosnou střelou, která nakonec nepadla do brány. Toto, kdo ho podpořil ve výhře, co ho na fotbalu nejvíce baví, kdy začal hrát fotbal soutěžně a mnoho dalšího se už nyní můžete dozvědět v rozhovoru s Janem Milotou z Borů B!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Gratuluji k výhře v anketě, sledoval jsi to? Podpořil tě ve výhře někdo?
Díky, přes den jsem se jednou kouknul na stav a větším rozdílem vedl Kašuba z Věchnnova, takže jsem vítězství moc šancí nedával, ale kluci evidentně v závěru klikali jak vzteklí, takže to nakonec dopadlo výhrou. Tímto je zdravím a děkuju za podporu, která doufám nepramení z chtíče po lahvince, kterou budu muset donést do kabiny. (smích)
Je ti líto, že ti tam nepadla ta dalekonosná pumelice?
Mrzí mě, že balón do branky nezaplul, protože v okamžiku, kdy rána letěla, to opravdu vypadalo tak, že to pod víko zapadne a na "tribunách" to pořádně zahučelo, protože sobotní účast fanoušku byla silná, a to i proto, že se v průběhu a po utkání odehrávalo naše zpívání. Přítomni byli fandové, rodina a přátelé, takže by to pro mě byla krásná tečka v závěru utkání a zároveň o důvod víc proč slavit.
Jaký byl ten zápas proti Rudolci z tvého pohledu celkově, zasloužili jste si vyhrát?
Začátek jsme úplně nechytli, byl z mého pohledu plný nepřesností, ale postupem času jsme hru zklidnili a myslím si, že jsme hráli fotbal, na který se dalo koukat. Zvlášť bych pochválil Honzu Karáska, který jezdil jak pila a dával zprava dobré míče do vápna, dále Lukáše Němce který společně s Honzou míchal levou obranu soupeře a Míšu Netolického, který nás podržel v kase. (Kluci tuším, že za jméno v rozhovoru se určitě taky dává, tak doufám, že se k tomu postavíte jako chlapi) (smích). Podle mě jsme si vyhrát zasloužili, zvlášť podle průběhu druhého poločasu by tomu tak mělo být, ale musíme zlepšit koncovku a šance proměnit.
Ve třetí třídě je váš tým nováčkem, je váš cíl se jenom udržet, nebo míříte i výše?
Evidentně je to kvalitnější soutěž, ale oproti loňské sezóně máme v béčku více lidí a přišli kvalitnější kluci z áčka, takže věřím, že až se otrkáme, tak budeme schopní držet krok s ostatními týmy a snad se budeme pohybovat v druhé půlce tabulky mimo sestupových pozic.
Co tě na fotbalu nejvíce baví? Zápasy, tréninky, komunita, ...?
Jelikož se živím jako OSVČ a nejsem úplně "splachovací" typ, tak si práci v hlavě nosím i domů a přiznám se, že neumím úplně vypnout, takže na fotbale mě nejvíc baví právě to vypnutí od všech starostí a je mi jedno jestli to je trénink, zápas nebo pofotbalové pivko.
Hrál jsi vždycky obránce? Jakou roli v obraně přesně hraješ?
Jelikož jsem se soutěžním fotbalem začal až v 19 letech, tak mě šoupli na krajního obránce a už mi to zůstalo, ale tato pozice mi zcela vyhovuje.
Jsi fanoušek nějakého týmu? Sparta x Slavia, ...?
Fandím dobrému fotbalu. (smích)
Máš, nebo měl jsi, nějaké fotbalové idoly?
Idolem bych to přímo nenazval, ale líbilo se mi, jak se na hřišti prezentoval Carles Puyol - slušnost a rovina, což se ve vrcholovém fotbale vidí málokdy.
Příští zápas hrajete proti rezervě Radešínské Svratky. U nás na webu je na vás natipováno zatím 0%, je vaším cílem překvapit všechny tipéry a v Radešínské Svratce ukrást nějaké body?
Tipéři se asi nepoučili z našeho předchozího zápasu. Stále nám nevěří, tak je doufám zase překvapíme a bod do tabulky si nepřipíšou. Naposledy jsme ve Svratce hráli vyrovnané utkání. Doufám, že Svratku porazíme a konečně si zařveme, protože co si budeme povídat, už by to ty tři body chtělo, bylo by to dobré pro klid týmu do dalších zápasů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2023 22:28
Super článek! Prosím zvyšte plat člověku, který ho psal! Ceny nájmu v Mumbaji jdou každým dnem nahoru