ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Tadeáš Spurný: Střelec jsem nikdy nebyl | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Tadeáš Spurný nikdy moc velký střelec nebyl, ale v letošní sezóně je to naopak. Vstřelil 8 gólů ve 3 zápasech a momentálně se nachází na prvním místě v tabulce střelců. Sám si, ale uvědomuje že je pořád jenom začátek sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Chci Vám pogratulovat k výhře. Sledoval jste hlasování, ve kterém jste jednoznačně vyhrál?
Vůbec jsem nesledoval.
Letos už jste vstřelil druhý hattrick, kolik byste jich ještě chtěl dát letos?
Těžká otázka. Co nejvíc to půjde, ale já jsem nebyl nikdy střelec, takže pro mě je každý gól za odměnu. Takže já nejsem zvyklí nejen na hattricky, ale ani na góly, spíš jsem tvořiví hráč a přihrávky mi jdou lépe než střílení gólů.
Říkáte, že nejste střelec, ale zatím jste po třech kolech nejlepším střelcem s 8 góly, kde byste chtěl být na konci sezóny?
V tabulce střelců je mi to jedno, klidně skončím dole, ale s týmem bychom se chtěli zastavit na prvním místě. Hlavně jak jste říkal, je to teprve třetí kolo, sezóna je dlouhá a může se stát cokoliv. Ale určitě mě to těší, minulou sezónu jsem dal asi 7 gólů, takže jsem si už splnil své loňské maximum.
Po třech kolech jste také první v tabulce, je váš letošní cíl postup?
S kádrem, co máme by to měl být cíl. Myslím si, že všechno ostatní by byl neúspěch, ale na druhou stranu i minulou sezónu jsme měli silný tým a byli první po třech kolech a pak jsme dokázali ztratit se slabšími soupeři, míč je kulatý.
Na co nejvíc vzpomínáte ve své prozatímní kariéře?
Když jsem hrál v Holici, tak jsme postoupili v Mol Cupu přes Zbrojovku a druholigový Frýdek-Místek, kterému jsem dával gól. Takový kontakt s nejvyšším prostředím a že jsme se proti nim mohli poměřit. Je to taková nejsilnější vzpomínka z mužského fotbalu.
K jakému hráči byste se nejvíc přirovnal svojí hrou?
Vůbec nevím, nikdy jsem neměl žádný vzor. Nerad běhám na hřišti, takže možná Pavel Horvát, ale s velkou nadsázkou. Nikdy jsem neměl žádný velký vzor a hrát podle někoho, vždycky jsem chtěl být nejlepší verzí sama sebe.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.