ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Zdeněk Krajc: Naši fanoušci jsou vynikající, jezdí i v 70-80 lidech na výjezd | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Zdeněk Krajc se jednoznačně stal hráčem kola v hlasování fanoušků. Stal se tak jako prvním hráčem v téhle sezóně a my vám s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Sledoval jste hlasování?
Jasně, že jsem to sledoval, protože v nějaké takové nominace jsem úplně poprvé.
Bavili jste se o tom s klukama z kabiny?
Ani ne akorát kluci se zmínili, že možná bude nějaká pokutka (smích). Možná bude další kolonka v pokutách o zmínce v novinách, uvidíme, jestli něco vymyslí nebo ne.
Takže jste připravený něco přihodit do kasy.
Určitě, uvidíme, co kluci vymyslí za sazebník (smích).
Máte nějaké osobní cíle do téhle sezóny?
Ne žádné osobní cíle nemám. Hlavně chci abychom si tuhle sezónu nějak užili a abychom se nemuseli nějak stresovat, jak se říká, bojem o záchranu a hráli klidný střed a aby to aspoň trochu bavilo nás a fanoušky, kterých chodí mraky.
Takže máte hlavně týmové cíle?
Ano, chceme hrát klidný střed a užívat si to, jak jsme si to užívali do teď ať si to nějak nezkazíme na staré kolena, protože už tam nejsme nejmladší.
O víkendu na vás přišlo 300 diváků, to někde nechodí na divizi, tak jak se vám hraje před takovými návštěvami?
Hraje se parádně, ale my jsme na to zvyklí, protože doma jich i přes 400 pravidelně pomalu. My jsme na takovou návštěvnost zvyklí, protože naši fanoušci jsou vynikající, jezdí i v 70-80 lidech na výjezd. Samozřejmě bych jim chtěl poděkovat a myslím, že i díky nim ještě hodně kluků ten fotbal hraje, protože hrát každý zápas před takovou kulisou se nepoštěstí ani některým klukům co hrají výš.
Jak se těšíte na první domácí zápas v 1.A, který budete hrát proti Hlubočkám?
Určitě se těšíme. Navíc já jsem v Hlubočkách hrál 5-6 let, takže pro mě to bude trošku peprnější zápas, ale určitě nás nečeká nic lehkého, Hlubočky dlouhodobě hrají na špici v 1.A třídě.
Máte ještě u soupeře nějaké známosti?
Ano, někteří hráči, které znám tam ještě hrají.
Budou před zápasem nějaké hecování?
Zatím se ještě nikdo neozval, uvidíme, jestli se někdo ozve, ale já si myslím že ne, protože už tam delší dobu nehraji, ale porazit je určitě chceme.
Na jakém postu se vám hraje nejlépe?
Asi momentálně teď na levé obraně. Už jsem si na to tak nějak zvykl a asi se mi tam teď hraje nejlépe.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.