Jaroslav Vohradník (AFK Ostřešany): "Příští sezónu nás čekají posily a pořádný trénink!"

ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Pardubický  | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Jaroslav Vohradník (AFK Ostřešany) se stal nejlepším hráčem 26.kola pardubického Okresního přeboru.

V Rozhovoru Jarda mimo jiné poodkryl plány klubu pro příští sezónu, kdy AFK Ostřešany slaví 100 let od svého založení. Šikovný záložník občas uloví i pěknou rybu a kdyby byla náhodou zlatá, má už jasno, co by si přál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Prozraďte, Jaroslave, něco o sobě. Kde žijete, co děláte a co Vás nejvíce baví?
Žiju v Mělicích se svou milovanou přítelkyní, rádi společně jezdíme na výlety nebo na kole. Moc mě baví chodit na ryby s mým kamarádem a spoluhráčem Petrem Ledvinkou, když je v Ostřešanech posvícení.
Jak vzniklo spojení Jaroslav Vohradník a AFK Ostřešany?
V Ostřešanech jsem vyrůstal a začínal tam s fotbalem. Pak jsme se přestěhovali a s fotbalem jsem pokračoval v Lánech na Důlku. Před pěti roky mě oslovili kamarádi Jakub Vilím a Michal Havelka, jestli bych se nechtěl vrátit do AFK. Neváhal jsem ani minutu!
Z 31 získaných bodů jich AFK uhrál na domácím hřišti plných 26. Proč se vám venku nedaří a doma to naopak šlape?
Taky mě to překvapuje, nejsme z toho moc nadšení. Ne nadarmo se říká "doma je doma". Před domácími fanoušky se hraje vždy skvěle, ženou vás dopředu, za což jim moc děkuji. Tu špatnou bilanci je načase v příští sezóně zlomit.
Kdo bývá v kabině Ostřešan nejvíce slyšet?
Nejvíc byl vždycky slyšet kapitán Michal Havelka, bohužel teď nehraje, protože má zraněné koleno. Takže je to teď na Lukášovi Drbohlavovi, aby nás v kabině nabudil.
V příštím roce slaví AFK Ostřešany 100 let od svého vzniku. V čem bude ten příští rok jiný? Chystáte něco zajímavého?
Zatím nevím, co se chystá v rámci oslav klubu, to si myslím řekneme na rozlučce. Každopádně by měly přijít nové posily a když k tomu začneme pořádně trénovat, mohlo by z toho být nějaké pěkné místo v horní části tabulky.
Máte rád rybaření. Jaké tři přání by měl Jaroslav Vohradník, kdyby chytil zlatou rybku?
Přál bych si, aby byla moje rodina zdravá. Aby byli zdraví všichni moji kamarádi s rodinami. A třetí přání, aby nemusel už nikdo chodit do práce a všichni měli všeho dost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.