Vlastimil Křivka (AFK Ostřešany): "Nejraději střílím hlavou, nohy mě občas neposlouchají."

ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 22.kolo Pardubický  | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Vlastimil Křivka (AFK Ostřešany) se stal nejlepším hráčem 22.kola pardubického Okresního přeboru.

Čím se vždy před utkáním skvěle naladí? A je zápasový zpravodaj povinnou četbou ostřešanské kabiny? Odpovědi nejen na tyto otázky se dozvíte v Rozhovoru s hráčem 22.kola Okresního přeboru Pardubic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledních zápasech Vám to docela pálí, aktuálně už máte na svém kontě 14 vstřelených branek. Máte nějaký střelecký cíl pro tuto sezónu?
Ano, poslední dobou se mi dařilo. Cíl do konce sezóny ale nemám, nezáleží na tom, komu to zrovna střílí, hlavní je týmový úspěch. Ale kdyby se mi dařilo takhle i dál, vůbec bych se nezlobil.
Jak nejraději zakončujete své šance? Co je Vaší silnou fotbalovou stránkou?
Šance nejraději zakončuju hlavou. Je to moje silná stránka, nohy totiž občas neposlouchají.
Máte nějaký rituál před utkáním? Nebo něco, na co prostě nesmíte zapomenout, než vyběhnete na trávník?
Žádný zvláštní rituál nejspíš nemám, ale před každým utkáním si zahraju FIFU, abych se malinko naladil na ten opravdový zápas.
Ve škole existuje povinná četba vybraných knížek. Je povinnou četbou ostřešanské kabiny fotbalový zpravodaj, který dostane každý divák spolu se vstupenkou? Kdo jej vytváří?
Nevím, jak ostatní kluci, ale já si ho přečtu jen málokdy. Zpravodaj je pro diváky super nápad, aspoň si každý může přečíst, jak na tom jsme. Vytváří ho Josef Havlíček mladší a patří mu za to oprávněný dík.
Na jaký fotbalový moment nikdy v životě nezapomenete a budete o něm jednou vyprávět svým dětem?
Fotbalových momentů mám hodně, ale na jeden nikdy nezapomenu. Když jsem se před třemi lety vrátil po dlouhém hostování zpátky do Ostřešan, hned v prvním utkání s Rovní jsem gólem v 94.minutě rozhodl na konečných 4:3. To byla velká euforie.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.