V Bečově je nádherně. Od té doby, co to tam vede Michal Schön, si nemůžeme stěžovat, říká hráč 21. kola František Jelínek

Hlasování o hráči 21. kola teplické III.třídy je u konce a vítězem se stal František Jelínek z TJ Sokol Bečov. Gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas s Polerady nakonec rozhodly penalty a to ve váš neprospěch. Jak jsi spokojený s výsledkem?
Spokojený nejsem, mohli jsme brát tři body. Bohužel tomu tak není. Měli jsme hráčů tak akorát, a když se nám zranil Veve (Veverka), tak ještě že přijel Pali z práce a hráli jsme v 11 až do konce zápasu. Chyběl nám nalevo i krajní obránce Robert Dvořák, zastoupil ho Míra Pšenička. On je to spíš stoper, nalevo mu to šlo tak 15 minut, pak to bylo šílený. Nic mu ale nevyčítám. Když mi koupí “limču”, tak se mu i omluvím, že jsem se o něm zmínil a musel dostat kartáč přes média. Chybovat je ale lidské.
Dával jsi důležitou vyrovnávací branku na 4:4. Jsi spokojený se svým výkonem?
Měli jsme vícero šancí a neproměnili jsme je. Kdybych dal tu šanci 5 minut před vyrovnávacím gólem, mohlo to být 5:4 v náš prospěch a bylo by to veselejší. Výkon, no ten může být vždycky lepší. Hodnocení je na trenérovi.
Polerady se na vás výhrou na penalty bodově dotáhly. Máte ale zápas k dobru. V jaké umístění věříte na konci sezóny?
Tak v umístění doufám v co nejlepší, snad ještě mákneme a budeme bojovat o 2-3 místo.
Jak se ti v Bečově hraje? Jsi spokojený?
V Bečově je nádherně, od té doby co to tam vede Michal Schőn, tak si myslím, že si nikdo nemůže stěžovat. Zázemí je skvěle, a ten komfort. Co ten chlap pro to vše dělá, to si nikdo asi nedokážeme představit. Je vidět, že to má rád a my se snažíme oplatit mu tu snahu a péči o nás výsledky. Spokojen jsem nad míru.
Fandíš nějakému českému či evropskému klubu?
V české lize Slavii, ale jinak fandím pěknému fotbalu.
Máš nějaký vzor? Pokud ano, proč zrovna on?
Mám dva vzory. Když hraju občas stopera, je to Sergio Ramos. Když jsem na hrotu tak Zlatan Ibrahimović. Podle vzoru je jasné, jaký styl hry vyhledávám.
Jakými kluby jsi ve tvé kariéře prošel?
Jako děcko jsem hrál za fotbalovou školu Most. Ve 13 letech jsem skončil a pak v dospělosti mi ten fotbal začal chyběl. Tak jsem se vrátil na sálovku do Bečova, kde jsem pak začal nastupovat i do velkého fotbalu. Hrál jsem také malý fotbal za Gamblers Most, kde jsem prožil super akce a rád na ně vzpomínám .
Jak ses k fotbalu dostal? Kdo tě k němu přivedl?
Rodiče sportovali, takže bylo jasné, že s bráchou budeme také. Rodiče hráli házenou, nás bavilo do míče spíše kopat. Tak to bylo víceméně jasné, co budeme dělat
Jak jsi spokojený s trenérem a vašimi tréninky?
Tak jak už sem říkal, Míša Schöny pro to dělá hodně a i když hrajeme “pro žízeň”, tak na trénincích jezdíme jako kdybychom se tím živili,. Jsme tam skvělá parta lidí a dokážeme se kolikrát i pořádně vyhecovat na tréninku.
Znáš portál fotbalunas.cz? Líbí se ti?
Upřímně neznám. Je ale pěkné, že se někdo zajímá i o nižší soutěže. Portál začnu sledovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.