Přečíslení jsme dokázali zakončovat nebezpečně, říká Šimon Vladeka

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Šimon Vladeka z Rokytnice, který přispěl svým dobrým výkonem k výhře nad Hartvíkovicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Šimone, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Scénář jaký jsme v podstatě očekávali, plný soubojů a nevynucených chyb se i vyplnil. Bohužel nám chyběl Radek Ferkl a na hře to ze začátku bylo znát, měli jsme spoustu situací které jsme řešili křečovitě, ale náš tým je plný šikovných fotbalistů, viz Dan Tomek, Beny,...kteří Radyse perfektně zastoupili. Postupně jsme dokázali nejen skórovat ale i hru brát pod svoji kontrolu. Paradoxně si myslím že ZÁPAS ale rozhodla a překlopila naše chuť podstupovat a hlavně vyhrávat těžké souboje které vedly k přečíslením které jsme dokázali zakončovat nebezpečně. Důležité 3 body!
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Jsem hrozně rád že mi to tam konečně v mistráku padlo, doufám že začnu více týmu pomáhat v ofenzivě, furt se s klukama hledáme, ale zápas co zápas hledáme nová řešení, takže se víc poznáváme (smích).Věřím že i tím půjdou moje výkony nahoru, každopádně základ je pro mě 9 jarních bodů který jsou pro nás hrozně důležitý.
Nyní vás čeká zápas proti Vladislavy. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Zápas s Vladislaví bude doufám svátkem okresního fotbalu, je to ještě nedávný účastník 1.A třídy, tudíž nás nečeká lehký zápas, ale věřím v 3 domácí body, už jen díky fanouškům, kteří jsou vynikající! I na venkovních zápasech.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedl v 2.třídě spolužák. Během celé doby však mám obrovskou podporu rodiny. Celou svoji dosavadní kariéru jsem krom střídavého hostování v Předíně, hrál v Želetavě, teď jsem nově hráčem Rokytnice.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Eden.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Chelsea, v Česku jednoznačně Slavie.
Jaké máš koníčky?
Já mám jeden velkej koníček a tím je vlastně vyřešen všechen volný čas (smích).
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nemam nic konkrétního, ale komedie a akční jedou asi nejvíc.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Na zdravou stravu úplně nedbám (smích), spíš chci aby mi chutnalo, takže svíčkovou nebo řízky nepohrdnu.
Věříš v postup Rokytnice do I.B třídy?
Tým je plný kluků kteří takový potenciál určitě mají, věřím v sílu kabiny a doufám že během jara ještě dokážeme hrát důležitou roli v boji o čelo tabulky.
Kdo z kabiny je největší chlípník?
Odpověď naprosto jasná .... Radys (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.