Hráčem 21. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 13.05.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Kuš

52%

Možná, že by si v Žirovnici představovali přeci jen o něco lepší výsledky, než které si místní juniorka v Poutník lize připisuje, nicméně v hlasování do sestavy kola nemají konkurenci. Jízda FC Slavoj tak nadále pokračuje a o další vítězství ji natáhl David Kuš, pro kterého jde rovněž o vůbec první nominaci do sestavy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Kašparec 33%
3. Libor Menšík 5%


0

Na první místo byl znovu dosazen člen kádru FC Slavoj Žirovnice, tentokrát se jím stal obránce David Kuš, jehož fanoušci i tentokrát využili slabého zapojení do hlasování ze strany ostatních klubů i Davidova skvělého představení ze zápasu s Lukavcem a vystřelili ho rovnou na vrchol. Druhé místo obsadil hned čtyřgólový střelec z exhibičního utkání proti TJ Slavoj Pacov B, kamenický Lukáš Kašparec. Na třetí příčce vůbec poprvé v této sezóně skončil hráč SK Obrataň a to obránce Libor Menšík, který si svou nominaci vysloužil za bezchybný defenzivní výkon proti Jiřicím a byl tak jedním z hlavních důvodů, proč se Obrataň vracela domů se všemi třemi body.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.