Hráčem 14. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 01.05.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Hájek

45%

Kdo jiný by měl připravit FC Slavoj Žirovnice B o vítěznou sérii, než některý z hráčů SK Jiřice, které juniorce z Budína nadělily šest kousků. Tím vyvoleným je Martin Hájek, bez debat nejlepší hráč na hřišti, ketrý zajišťoval rovnováhu mezi obrannou a útočnou fází. Rozhovor s Martinem bude na webových stránkách k dispozici v následujících dnech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Macháček 42%
3. Jan Kašpar 11%


0

Žirovnická dominance padla. Po čtyřech po sobě jdoucích vítězstvích, které zařídili Tomáš Houška, Martin Pokorný a dvakrát v posledních dvou hlasování Adam Popelka, přichází změna. Na výhru v anketě totiž vůbec poprvé dosáhl některý z hráčů SK Jiřice. Jím se konkrétně stává Martin Hájek, defenzivní štít a velký pracant "Kohoutů", kteří si právě na žirovnickém týmu v úterý na Svátek práce pochutnali. Bezchybný výkon na brankové čáře na hřišti v Červené Řečici vynesl Davidovi Macháčkovi druhé místo v anketě. Třetí příčka připadá plačkovskému Janu Kašparovi, který měl prsty ve většině ofenzivních výpadů svého týmu a připsal si i několik vydařených přihrávek, kterými své spoluhráče vytrvale posílal do gólových šancí.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.