Hráčem 17. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 14.04.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Pokorný

41%

Pokud by se hlasující řídili čistě víkendovými individuálními výkony hráčů, nikoliv svými sympatiemi, výsledek by byl zřejmě stejný. Martin Pokorný předvedl v zápase s Čejovem fenomenální představení a rovněž se v této sezóně stal i prvním hráčem, který vítězství v anketě obhájil. Letos si to snad nikdo nezaslouží více, než nedostižný střelec z Budína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Kott 24%
3. Lukáš Novotný 19%


0

Zasláno bylo během 48 hodin téměř 200 hlasů, které jako vítěze po zásluze určily pětigólového střelce z utkání s Čejovem Martina Pokorného, jenž měl na konečném výsledku 9:1 lví podíl. Druhou příčku obsadil spolehlivý stoper Jan Kott z Ústrašína jehož výkon napomohl alespoň ke konečné dělbě bodů s Tatranem a stejně jako Martin Pokorný, tak i on útočil na obhajobu vítězství v anketě, které mu však uniklo. Na třetím místě se umístil brankař Lukáš Novotný, kterému se v derby s Jiřicemi sice dařilo, jenže těsné prohře Plačkova ani tak nezabránil.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.