Hráčem 16. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 08.04.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Houška

37%

V této sezóně teprve podruhé nastoupil Tomáš Houška v Poutník lize v dresu žirovnické rezervy, vstřelil jediný gól utkání s Budíkovem a i díky tomu si vysloužil nominaci do sestavy kola, kterou se nejen jemu, ale i jeho fanouškům podařilo přetavit ve vítězství. Na rozhovor s Tomášem se můžete těšit znovu v nejbližších dnech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Houser 33%
3. David Podolský 12%


0

Konečně se zase vrátil napínavý souboj, který navíc mohla reálně díky vyššímu počtu hlasu vyhrát hned čtveřice hráčů. Vždy ale může vyhrát pouze jeden a tentokrát po dlouhé odmlce, která trvala od sedmého kola, vítězí hráč FC Slavoj Žirovnice, jmenovitě jde o Tomáše Houšku. Druhé místo obsadil kamenický Jiří Houser, který svému týmu sice zařídil definitivní obrat z 2:0 na 2:3 proti Čejovu, dostatek sympatií u fanoušků na výhru se mu ale získat nepodařilo. Trápit ho to ale jistě nemusí. Třetí místo pře plačkovským Františkem Mottlem uhájil David Podolský z pacovské juniorky.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.