Hráčem 21. kola, IV. třída sk. A Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 11.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Loukota

45%

Záložník Pňovan vybojoval v anketě velmi těsným rozdílem 1. místo. Své vítězství si zasloužil po právu. V domácím prostředí nastřílel Přehýšovu hattrick a byl velmi důležitým hráčem na hřišti. Svým výkonem přispěl k výhře 7:2. Loukota je druhým zástupcem Pňovan, který dokázal v této anketě zvítězit. S vítězem kola uděláme samozřejmě rozhovor, který se tento týden objeví netradičně už v dopoledních pátečních hodinách nebo až v sobotním čase.

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Mach 44%
3. Karel Švarc 7%


0

Tak tato anketa byla dosud nejtěsnější ze všech již odehraných. Mezi prvním a druhým hráčem byl rozdíl menší než 1% všech zaslaných hlasů. Pro zajímavost bylo zasláno všem hráčům dohromady 196 hlasů! Petr Loukota tedy zvítězil o 0,51% hlasů. Je pravděpodobné, že o vítězi rozhodl pouhý 1 hlas. Děkujeme všem, co jste poslali hlasy svým oblíbencům. Gratulujeme prvním třem aktérům na stupních vítězů!

 

Petr Mach - útočník a kapitán Kunějovic vstřelil ve víkendovém zápase důležitou branku doma proti Hunčicím. Odehrál velmi kvalitní utkání. V anketě se umístil na krásném 2. místě, i když tady to mohlo skončit ještě o něco lépe. Prohrát takovým těsným rozdílem je i trochu smůla. Přes to Machovi gratulujeme k pěknému výsledku!

 

Karel Švarc - útočník Pňovan, vstřelil v zápase proti Přehýšovu hattrick v rozmezí 42 minut. Z toho 2 branky vstřelil v jedné minutě a to se jen tak nikomu nepovede. Je také k tomu potřeba trochu dávky štěstí. Gratulujeme k umístění na 3. místě ankety!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.