Hráčem 19. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 30.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Macháček

48%

Stejně tak, jak jeho Deštné dominuje okresnímu přeboru, vládne útočník Lukáš Macháček i hlasování o nejlepšího hráče. V pravidelné  anketě získal od fanoušků znovu největší počet hlasů a v souboji o Hráče kola zvítězil už potřetí. Tentokrát se mu podařilo získat ocenění díky dvěma povedeným trefám proti Slatině. První z nich padla už ve 13. minutě a znamenala deštenské vedení 2:0. Druhou vsítil v 52. minutě jakou pátou branku svého mužstva. Deštné nakonec vyhrálo 7:0 a sesedilo Lukavici z prvního místa tabulky. Macháček se postuponě prodírá i do čela pořadí střelců, kde je s šestnácti góly na 5. příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Kasper 32%
3. Miloš Andrýs 10%


0

V 19. kole zazářilo hned několik týmů, které své protivníky vyprovodily více než dvěma brankami. Gólové hody fanoušci zažili především ve Slatině, kde Deštné zvítězilo 7:0 nebo Kostelecké Lhotě, jež poslala domů Voděrady s devítibrankovou nakládačkou. Mezi jednotlivci na hříštích tentokrát dominovala trojice Macháček-Kasper-Andrýs. Gólman Kasper vychytali Javornici proti Rokytnici čisté konto, Andrýs pomohl Lhotě k triumfu dvěma trefami a stejný počet zásahů zaznamenal v deštenském dresu i nejlepší hráč kola Lukáš Macháček. 

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.