Hráčem 15. kola, IV. třída sk. A Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 30.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Malý

51%

Klíčový obránce týmu, který pomohl svým jedním gólem k vítězství Zbůchu 4:1! Jak ukázal čas, jeho branka se počítala jako vítězná! Tato branka byla dosud jeho jedním přesným zásahem do soupeřovy branky v celé sezóně. V anketě před svým spoluhráčem ze Zbůchu zvítězil o více jak 20% všech hlasů. My samozřejmě uděláme s tímto vítězem v pátek rozhovor, který bude zveřejněn nejpozději do večerních 8 hodin. 

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Kopček 29%
3. Martin Hejkal 8%


0

15. kolo ovládli zbůchovští hráči! Hlasování přineslo nejvíce hlasů ze všech jarních anket. Konkrétně se jedná o 155 hlasů! Děkujeme. A my gratulujeme všem zúčastněným hráčům a fanouškům. Ať se tato anketa čím dál tím více rozvíjí. Je to jen na vás! Velikou NOVINKOU je plakát, který si můžete nyní vytisknout úplně všichni. Rozšiřte tak co nejdále tuto možnost hlasování pro hráče kola. Je zcela zdarma. Plakát můžete vylepit v šatnách, kdekoliv kolem hřiště, v hospodě, u rozhodčích, klidně i na dveře wc ve vaší hospůdce. Ať je všude vidět. Odkaz, kde si můžete plakát vytisknout, zasílám sem: http://fotbalunas.cz/clanek/2344/nezapomen-ohodnotit-vykon-hracu-rozhodciho-a-vyfot-se-s-plakatem-upozornujicim-na-revolucni-novinku/

 

Zdeněk Kopček - obránce Zbůchu se výrazně podílel na vítězství svého týmu 4:1. Od něj byly zakládány poměrně všechny útočné akce. Celý zápas tvrdě odmakal. Přesto, že vaše hlasy nestačily na vítězství jeho spoluhráče, tak si v anketě vysloužil krásné 2. místo. Gratulujeme!!!

Martin Hejkal - v bezbrankovém zápase se tento záložník nejvíce ze všech přítomných aktérů dostával do šancí, které si i sám vytvářel. Často se dostával do individuálních akcí. Za svoji velikou bojovnost si zasloužil 3. místo v anketě tohoto kola. Gratulujeme!!!

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.