Hráčem 16. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 12.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Gabriel

61%

Jaroslav Gabriel se stal poprvé ve svém životě nejlepším hráčem kola a historicky druhým hráčem z Kácova, který toto ocenění získal. Před ním to byl jen Michal Zeman. Jaroslav Gabriel neprožívá se svým týmem zrovna nejpříjemnější sezónu, jelikož se jeho Kácov nachází až na předposledním místě v tabulce. Podzim se jim vůbec nepovedl a tak může jedině doufat, že jaro bude úspěšnější a to zatím vychází. Přípravu zvládli na výbornou a první jarní utkání též. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Třešňák 13%
3. Dominik Vlasák 6%


0

 

1. Jaroslav Gabriel 61%

Hráčem, který z vašeho hlasování vzešel jako vítěz, se stal Jaroslav Gabriel z týmu AFK Kácov. Ve víkendovém utkání udržel čisté konto a jeho tým zvítězil nad Slávií Jesenice 3:0. Od vás čtenářů dostal 61% všech hlasů a tak se stal suverénně nejlepším hráčem 16. kola. 

 

2. Lukáš Třešňák 13%

Druhým nejlepším hráčem kola se stal Lukáš Třešňák z Hvozdnice. O víkendu vstřelil důležitou vyrovnávací branku, proti týmu FK Lety. Jeho tým zvítězil až na penalty. Od čtenářů získal 13% ze všech hlasů.

 

3. Dominik Vlasák 6%

I třetím nejlepším hráčem se stal fotbalista Kácova. Tím je Dominik Vlasák, který od vás získal 6% všech hlasů. O víkendu se blýskl hned dvěma vstřelenými góly do sítě Jesenice

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.