Hráčem 16. kola, Divize sk. C, se stává...

Datum kola: 12.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Kejzlar

54%

Martin Kejzlar z oddílu MFK Trutnov, se z více než polovinou všech došlých hlasů, stal hráčem 16.kola. Po celé utkání sváděl souboje s důraznou obranou Litole a ještě stihl na druhé straně vypomáhat trutnovské obraně při standardkách domácích. Byl hodně vidět. Po faulu na něj se pískal pokutový kop, hosté ho ale neproměnili. Martin ale nakonec po centru do vápna utkání hlavou rozhodl.

S Martinem Kejzlarem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Malík 21%
3. Jan Broschinský 13%


0

Druhé místo obsadil gólman Adam Malík z oddílu TJ Sokol Družba Suchdol. Adama na druhou příčku dostala víc než pětina ze všech došlých hlasů. Tento mladý gólman se vůbec nezalekl svého prvního divizního startu a podal obdivuhodný výkon proti vynikajícímu Jablonci. I díky němu vyhrál Suchdol a navíc s nulou!

Na třetí příčce se umístil Jan Broschinský z oddílu FC Nový Bor. Přišlo mu krásných 13% ze všech došlých hlasů. Honza neúnavně jezdil ve středu zálohy a celý zápas se snažil něco udělat s jednogólovým mankem svého týmu. Podal vynikající výkon.

 

Další hlasování o hráče kola nás čeká od pondělí 21.3. až do středy 23.3. do 11:59 hod. Nezapomeňte poslat hlas svému favoritovi.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.