Hráčem Podzimu, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 01.12.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Vojtěch Materna

57%

Vojtěch Materna  z SK Mladé je Hráčem podzimu! Na pozici stopera se natrvalo přesunul po zranění Červeného. V některých zápasech možná Mladému chyběl právě v útočné fázi, nicméně hned sedmkrát byl zvolen nejlepším hráčem svého týmu, což je nejvíce ze všech hráčů. K tomu přidal tři branky a obrana, kterou od sedmého kola řídil, je nejlepší v celé soutěži. Jednoznačná volba do Sestavy podzimu, ze které nakonec vyšel vítězně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Gruber 19%
3. Pavel Knietel 8%


0

Stříbro bere Jan Gruber (FK Boršov nad Vltavou) - fotbalista s ligovými zkušenostmi vede nováčka z Boršova tím správným směrem a prodává své zkušenosti. Na hřišti řeší téměř každý míč fotbalově a rozdává svým spoluhráčům přesné pasy, stejně dobře si potom umí pokrýt i balón a vynutit si třeba i faul soupeře. Je také exekutorem většiny standardních situací svého týmu. Zkrátka na hřišti je v každém zápase v dobrém slova smyslu cítit a patří k osobnostem OP. Na třetí příčce se umístil Pavel Knietel ze Čtyráku - Knietel se vrátil z Rakouska na rodnou hroudu ke svému mládežnickému spoluhráči Píšovi, oba si podzim v dresu „Čtyráku“ užívali a nastartovali parádní jízdu svého týmu. Právě Píša si nemůže Knietela vynachválit a rezerva „Čtyráku“ má konečně stabilního středního záložníka, který se blýskl v utkání s Rudolfovem B dokonce hattrickem! Jinak je ale na hřišti především proto, aby zklidnil hru a rozdal míče na své spoluhráče.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.