Hráčem Podzimu, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 26.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Dušan Račák

58%

Trenér Mertl se na něho mohl spolehnout v průběhu celého podzimu, za všech okolností. Často byl vyzdvihován jako nejlepší hráč utkání a i přes četná zranění a absence se Frymburk také díky Račákovi udržel v horní polovině tabulky.

14 zápasů, 2 góly, 4 žluté karty
V Sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 3x

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Jirkal 25%
3. Martin Zach 7%


0

Umístění v top jedenáctce, to už je něco. Ale fanoušci mohli ke všemu hlasovat a dostat svého favorita na nejvyšší stupeň a pasovat ho tak na Hráče podzimu! A v I.A skupině B je to možná trochu nečekaný vítěz - Frymburští totiž dosud čekali na výhru svého zástupce v anketě Hráč kola. Jako kdyby si ale schovávali síly na to nejdůležitější hlasování a od počátku ankety se Dušan Račák držel ve vedení, když nakonec v ohromujícím počtu hlasování získal hned 58 procent. Zda se obdrženým počtem hlasů dostane i do top jedenáctky republiky, to se brzy dozvíme.

 

Na druhém místě skončil vyšebrodský špílmachr Aleš Jirkal se čtvrtinou všech došlých hlasů. Jirkal je velmi důležitý článek sestavy Dynama. Jako jeden z nejzkušenějších hráčů dokáže dobře dirigovat tým. Je důležitý v kombinaci a patří mezi tvůrce hry Dynama. Je také jedním z nejlepších střelců, čímž plní roli ofenzivního středního záložníka. Během podzimu byl pětkrát určen hráčem zápasu, což samo o sobě vypovídá o jeho kvalitách.

 

Bronz míří do týmu vedoucího celku, do Nemanic. Martin Zach se rozhodl na „stará kolena“ opustit rudolfovské působiště a vyměnil tým. A změna mu prospěla nevídaně – s Kučerou a Petscherem se dělí o korunu podzimního krále kanonýrů. Technik, v zakončení zaváhá málokdy, styl útočníka à la Lafata – kde má být, tam je… a dá gól. 14 zápasů, 14 gólů a vydatně táhne Nemanice za postupem...

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.