Hráčem 60. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jakub Kučera

68%

Pokud pravidelně sledujete novinky v sekci 1.A třída sk.A, tak vám jistě jméno Jakub Kučera něco říká. Pokud si myslíte, že jste o něm už někde slyšeli, tak se nemýlíte. Jakub Kučera se totiž stal již jednou hráčem kola, konkrétně byl vyhlášen jako nejlepší hráč 11.kola, kde získal 59% všech hlasů a zanechal za sebou například Marka Kincla, nebo Radka Hadrabu. Jakub Kučera nastupuje do zápasů jako záložník a na podzim prokázal, že góly střílet rozhodně umí. Vstřelil jich hned 9 a je tak na 5. až 6. místě v tabulce střelců. Stejný počet gólů vstřelil také Stanislav Gabriel z Podlesí. Tým, za který nastupuje se aktuálně nachází na třetím místě v tabulce. Prokáže svou formu Jakub Kučera i na jaře a dovede tak svůj tým k postupu? Na to si musíme ještě počkat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Mráz 15%
3. Pavel Rams 8%


0

Skončilo nám hlasování o hráče podzimu 1.A třídy, skupiny A a zde vám přinášíme výsledky:

 

1. Jakub Kučera (68%)

Nejlepším hráčem podzimu se stal Jakub Kučera, který pravidelně obléká dres Všenorského SK a patří k tahounům týmu. Od čtenářů získal celkem úctyhodných 68% bodů a suverénně tak zvítězil. 

 

2. Lukáš Mráz (15%)

Druhým nejlepším hráčem podzimu se stal Lukáš Mráz, oblékající dres Hvozdnic. Na vítěze ztrácel dost hlasů, avšak přesto se stal druhým nejlepším hráčem. Od vás čtenářů získal 15% všech hlasů. 

 

3. Pavel Rams (8%)

Třetím nejlepším hráčem podzimu je gólman vedoucích Zbuzan a to Pavel Rams. Od vás získal celkem 8% všech hlasů a tak si zajistil třetí místo v žebříčku nejlepších hráčů podzimu. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.