Hráčem 14. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Folwarczny

51%

V dresu vedoucího celku tabulky Brandýsa nad Labem o víkendu zazářil záložník David Folwarczny, který dvěmi góly sestřelil Dobrovice a přispěl k hladkému vítězství svého týmu 4:0. David Folwarczny získal přes polovinu všech hlasů a stal se Hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Bohumil Nádeníček 14%
3. Petr Kubenka 9%


0

Na druhém místě skončil Bohumil Nádeníček, kanonýr Horek nad Jizerou, který o víkendu vstřelil dva góly na hřišti Dlouhé Lhoty a společně se svými spoluhráči odjízděl domů po vítězství 3:1. Nádeníček během letošní sezóny vstřelil již 20 branek a s velkým náskokem vévodí tabulce střelců.

 

Brankář Petr Kubenka se o víkendu představil v netradiční roli, když se místo prostoru mezi tři tyče postavil do útoku, kde odehrál fantastické utkání a nakonec si připsal asistenci, když přihrál na jediný a vítězný gól kanonýrovi Bohumilovi Mrštinovi. 

 

Sport Invest 1.A třída skupiny B o víkendu opět ukázala, že je velice zajímavou soutěží a všichni tři hráči se zaslouženě umístili mezi nejlepšími třemi hráči uplynulého čtrnáctého kola, k čemuž jim gratulujeme.

 

Velkou radost může mít Petr Kubenka, který jako brankář předvedl v útoku skvělý výkon, který se stal největším překvapením kola.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.