Hráčem 12. kola, 1.B třída sk. D, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Vávra

60%

Fantastické utkání až na dva inkasované góly odehrála o víkendu JAWA Divišov, která na domácím hřišti porazila vysoko 6:2 Struhařov a po překvapivé prohře ve Zvole se suverénním výkonem vrátila zpět na vítěznou dráhu. Velkou zásluhu na vysoké výhře Divišova měli velkou zásluhu dvougólvoý Zdeněk Pekárek a Martin Vávra, který vstřelil na rozdíl od svého spoluhráče gól jeden, jeho branka ovšem byla vítězná a její zásluhou se stal Hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Pekárek 27%
3. Filip Sedláček 7%


0

Na druhém místě skončil právě Zdeněk Pekárek, který v avizovaném zápase Divišova proti Struhařovu vstřelil dva góly a přispěl k hladké výhře svého týmu 6:2.

 

Pomyslné stupně vítězů uzavírá Filip Sedláček, obránce Kondrace, která o víkendu zvítězila na hřišti Zdislavic v souboji dvou posledních celků tabulky hladce 4:0 a získala důležité tři body. Filip Sedláček odváděl v obraně skvělou práci a společně se svými spoluhráči soupeři nepovolil vstřelit ani jeden gól.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.